2777
2789
مربی قبلیم گفت دراز نشست بدتر باعث میشه شکمت عضله در بیاره و بزرگتر میشه ، این حرف درسته؟

نه

برای من با دراز نشست کوچیک میشه

مربیت خیلی باحاله

اون چیزی که باعث چاق شدن شکم میشه  چربیه نه عضله

مربی قبلیم گفت دراز نشست بدتر باعث میشه شکمت عضله در بیاره و بزرگتر میشه ، این حرف درسته؟

ایروبیک بهترین وراحتترین ورزش واسه لاغریه،درعین اینکه بهت فشار نمیاد وخستت نمیکنه لاغرتم میکنه،اگه ماهواره دارید شبکه جم فیت هرروز پخش میکنه یه بار قبل از ظهر یه بار غروب،در کنارش هله هوله خواری وغذاتم کن کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه بخدا هنوز عروسی ام نگرفتم، ولی خانوادگی همینطوری هستیم

من قبل زایمان باربی بودم دو تا زایمان شکممو آویزون کرده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چطوری بود سخت بود چقدر هزینه داشت ؟

سخت که تا دوسه روز بخیه هام و نافم درد داشت شیاف میزدم دقیقا عین تجربه سزارینم بود ولی با درد خیلی کمتر ۶۰تومن دادم پوست شکمم صاف کرد و ناف جدید گذاشت 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...