2777
2789
عنوان

اینجور افراد تو سایت خیلی زیادن

166 بازدید | 13 پست

هیچوقت کسایی که به داشته هاشون بیش از حد مینازن رو درک نکردم

این افرادی که میشینن ساعت ها بحث میکنن راجب اینکه برند گوشی خودشون بهتره نسبت به بقیه

ویژگی ظاهری خودشون بهتره

مدل ماشین خودشون بهتره

محل زندگی خودشون بهتره

نژاد خودشون بهتره

اگر چیزی رو درباره ی خودتون دوست داشته باشید و حالتون باهاش خوب بشه خیلی خیلی خیلی زیباست و خیلی ارزشمنده

ولی اینکه ساعت ها بخاطرش بحث کنید و بهم توهین کنید واقعا عجیبه 

حس میکنن این افراد یا خیلی بی دغدغه هستن یا کلا درک فکری خیلی خوبی ندارن که چیزایی به این کوچیکی براشون انقدر بزرگه

🦦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه عزیزماین چیزا به هیچ وجه نشونه ی ارزشمند بودن آدما نیستمیدونم حرفم شعارگونه به نظر میرسه ولی واقع ...

نه منظورم اینه که... مثلا میخوندم که مزایا و معایب فلان گوشی چیه... بعد موقع خرید به کارم میومد.. بقیه موارد هم همینطور..‌ کلا با این دیدی که شما میگی نگاه نکرده بودم به این بحثها و نمیدونستم‌ پشتش چیه😁

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150