2777
2789
عنوان

میشه روزی ب این روزام بخندم

120 بازدید | 12 پست

نمیدونم سخت نیس یا من سختش میکنم ،دوتا پسربچه ۵سال و ۱ساله دارم دست تنهام ازصبح تا شب با منن شبا هم بد خوابن بزرگه ۱بار و بیدارمیشه کوچیکه ۳،۴بار...‌دلم ازادی میخواد دلم اعصاب راحت بدون استرس میخواد دلم میخواد فقط کار کنم بچه کوچیک مزاحم نشه هی نخوام دولا بشم برشدارم ازینور اونور کمرم پاهام دردگرفتن .....‌‌‌

بزرگ میشن،منم مثه شما هممون همینیم.بزرگه هنوزم اذیت میکنه؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم وقتی صبر تموم میشه به این فک میکنم الان خیلی خوبه چون کنارم هستن هی میبینمشون بهم مهر میدن بهشون مهر میدم عاشق همین شلوغی میشم وقتی به این فکر میکنم یه روز میرن سر خونه و زندگیشون و امکانش نخواهد بود که هر لحظه پیشم باشن 

بخصوص که بچه های من پسرن باید توی بزرگیشون سعی کنم وابستشون نباشم هی دلتنگیمو بروز ندم ازش مرد بسازم چون نمیخام زنش احساس کنه رقیبشم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
منم وقتی صبر تموم میشه به این فک میکنم الان خیلی خوبه چون کنارم هستن هی میبینمشون بهم مهر میدن بهشون ...

وای خیلی بده پسر بزرگ کنیم بعدش میره زنشم دیگ نمیذارع بیاد سمتمون براهمین چرا زیاد بیاریم همون یدونه میارن بضیا خوب کار میکنن  

وای خیلی بده پسر بزرگ کنیم بعدش میره زنشم دیگ نمیذارع بیاد سمتمون براهمین چرا زیاد بیاریم همون یدونه ...

عزیزم طبیعت زندگی همینه فرزند اوردن به معنی این نیست که دایما کنارت باشند وابستت باشن بلکه باید انسان تربیت منی طوری که زنشو و بچشو اذیت نکنه بتونه عادلانه بر روی روابط خانوادگیش قضاوت کنه

هیچ وقت نمیخام روی پسرهام حساب زیاد بازکنم چون میشم یکی مثل مادرشوهرم که منو هووی خودش میبینه

عزیزم طبیعت زندگی همینه فرزند اوردن به معنی این نیست که دایما کنارت باشند وابستت باشن بلکه باید انسا ...

منم همینطورم عزیزم ،مخصوصا ک بضی اطرافیان بهم تیکه و کنایه میزنن ک پسرن دیگ اخرم میشی مادرشوهر ولی نمیخوام وابسته و ضعیف باشم ،زنها خداروشکر کارها و دلایل زیاد دارن برای زندگی و شادی ،ولی خب قدیم اینطور نبود عروسها جرعت نداشتن مرد و بکشونن سمت خودش ،مادزشوهر شما هم حساس شده نمیدونم شما ازاد میذارین همسرتونو تو تماسها و دیدارهاش با مادرش ،البته قدیما همراه جبر و زور عشق و علاقه واقعی بین عروس و مادرشوهر هم بودمادرشوهرهای خوب واقعا عروسشون مثه دخترشون دوس داشتن 

منم همینطورم عزیزم ،مخصوصا ک بضی اطرافیان بهم تیکه و کنایه میزنن ک پسرن دیگ اخرم میشی مادرشوهر ولی ن ...

حرفاتو کامل قبول دلرم مادر باید در عین مهر دادن به بچه برای خودش زندگی کنه 

در مورد مادرشوهر منم باید بگم ببین از اول شوهرشو ول کرده چسبیده به بچه هاش وقتی هم پسراش عروسی میکنند ناخوداگاه از مادر دور میشن به زن و بچشون میرسه این حسودی میکنه در حدی که ظالم بودنش زبان زده فامیله سه تا جاریمو طلاق داده 

انشالله به حق زهرا عروس های دوتامونم برامون دختر شن🫠

حرفاتو کامل قبول دلرم مادر باید در عین مهر دادن به بچه برای خودش زندگی کنه در مورد مادرشوهر منم باید ...

۳تا!!وای حسودی کنه ک خیلی بده ،ب بلوغ عاطفی فکری نرسیده