2777
2789
عنوان

میخوام نامزدمو ول کنم برم ولی دلم میسوزه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست
دیگه به هر حالی یه کاری کنید باهم برید اگه همو دوس دارین عزیزم، اگر اصلا نمیشه که تو به نظرم اولویتت ...

هدفم رفتنه ..من پسرعمومم عاقلانه انتخاب کردم تا عاشقانه 

ولی بازم دلم براش میسوزه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ایتالیا رو انتخاب کردی؟ حس میکنم زودگذر و سطحی بوده انتخابت چون ایتالیا همچینم خفن نیست ک درستو ول کنی بخاطرش. بنظرم اگه قصد مهاجرت دائمی داری مثلا چند هفته یه ماه برو ی کشوری مثل ترکیه زندگی کن ببین میتونی تحمل کنی یا زده میشی. چون خیلیا اینجوری بودن. 

نامزدت هم ینی حسی نداری بهش که با مهاجرت داری مقایسه میکنی؟

2805
هدفم رفتنه ..من پسرعمومم عاقلانه انتخاب کردم تا عاشقانه ولی بازم دلم براش میسوزه

اره حق داری خب الان اونم حس پیدا کرده بهت

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
جدا برم؟خودم تصمیمم ۱۰۰ درصده فقط یکم سر ایشون دودلم

یه لحظه هم شک نکن

من سالها پیش از ایران رفتم بیرون و واقعا از تصمیم راضیم با اینکه کشوری که توش اومدم بیشتر مثلِ تله بود(لیدر پیدرا جور دیگه نشون میدادن) ولی بازم انقدز خوبی داره که حاضر نیستم برگردم

چرا ایتالیا رو انتخاب کردی؟ حس میکنم زودگذر و سطحی بوده انتخابت چون ایتالیا همچینم خفن نیست ک درستو ...

عزیزم من حاضرم از اینجا برم جزایر دورافتاده ایتالیا که سهله

مسافرت زیاد رفتم و واقعا آرامش داشتم :)

قطعا الویت آرامش روانه ولی دلمم میسوزه

هدفم رفتنه ..من پسرعمومم عاقلانه انتخاب کردم تا عاشقانه ولی بازم دلم براش میسوزه

بنظرم دوست داشته باشه میاد اگر عشقش بهت انقدر نیست که بیاد پیشت یا بهت سر بزنه بنظر من ارزششو نداره پس

یه لحظه هم شک نکنمن سالها پیش از ایران رفتم بیرون و واقعا از تصمیم راضیم با اینکه کشوری که توش اومدم ...

🙂مرسی که راهنماییم کردی 

بله میرم چون نرم باید ۸ سال اینجا گیر باشم تا با خداتومن پول بهم مدرک بدن :)

بنظرم دوست داشته باشه میاد اگر عشقش بهت انقدر نیست که بیاد پیشت یا بهت سر بزنه بنظر من ارزششو نداره ...

ببین خودشم دو به شکه ولی بیشتر رو اینکه نیار میگه اگرم بیام اینجا درسمو ول کنم به خاطر فقط توعه 

منم گفتم به خاطر من کاری نکن که بعدا هر اتفاقی افتاد بگی تو گفتی

🙂مرسی که راهنماییم کردی بله میرم چون نرم باید ۸ سال اینجا گیر باشم تا با خداتومن پول بهم مدرک بدن : ...

اینام جدا اصلا زندگی و تجربیاتت از این رو به اون رو میشه

بازم چک کن شرایطتو ببین چه چیزی واست بهتره

موفق باشی عزیزم

بنظرم دوست داشته باشه میاد اگر عشقش بهت انقدر نیست که بیاد پیشت یا بهت سر بزنه بنظر من ارزششو نداره ...

یه سوال بپرسم؟

من برام چندتا چیز مهمه۱.فرهنگ اینکه سرشون تو زندگیم نباشه ۲.از نظر مالی بتونم معمولی حداقل زندگی کنم ۳.برنامه ریزیاشون رو اصول باشه مثلا دانشگاها اذیت نکنن 

اینا چقدر مقرر میشه؟

یه سوال بپرسم؟من برام چندتا چیز مهمه۱.فرهنگ اینکه سرشون تو زندگیم نباشه ۲.از نظر مالی بتونم معمولی ح ...

ایتالیا کشور سخت گیری نیست

و اروپاییا کاری به کسی ندارن کلا ولی خب بی فرهنگ همه جا هست اما بی فرهنگی اونا باز صد مرتبه از مدل ایرانیش بهتره واقعا کسی کاری بهت نداره

بچه ها ایتالیا حتی زیاد بورس مورسم میشم یونی رایگان و اینا

برای زندگیم من شرایط مالیتونو نمیدونم ولی در مقایسه با کشورای دیگه اینالیا بهتره کلا شهرهای کوچیکتر ارزونترن

دوستتون اونجاست بهتر میدونه از اجاره و شرایط و اینا

مسافرتای خوب و ارزونم راحت میتونید برید

2810