2777
2789

کنکوری ام

تا الان خیلی جدی نخوندم هدفم فرهنکیانه رشتم ریاضی شدیدا نا امیدم 

میشه برام چند خط بنویسی یکم امید بدید بهم  خیلی برام ازش داره تک تک حرفاتون چون خیلی نا امیدم ولی دلی باشه از این چرت و پرتای تو میوانی موفق میشی نباشه 

خیلی حالم بد خیلی حس ناتوانی و شکست میکنم

بخون عزیزم قبولی

به همین فک کن بخونی قبولی تو ۹۰ درصد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

توی مسیر کنکور خیلی ها به این وضعیت دچار میشن حتی رتبه یک که فکر میکنه شاید نرسه به چیزی که میخواد 

اینکه که کی زودتر شروع کنه هم مهمه اما مهتر از اون کسیه که تا آخرش بخونه و بمونه 

از الان شروع کن تا روز کنکور 

قبول میشی

من پیشنهاد می کنم اول یه سفر کوتاه داشته باشی بعد بشینید پای درس هاتون تا انرژی تون برگرده و برسی به اون چیزی که آرزوته.  امیدوارم که بتونی 🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

دست از تحقیر خودت بردار خواهر قشنگم 

با همین شرایط سخت کنکور و مصوبه های پیچ در پیچ همین که هنوزم داری ادامه میدی خیلی دمت گرم هست❤️

فقط چند ماه مونده تا کنکور بشین بخون حسابی به خدا یه روز از خودت تشکر میکنی که خوندی 

قبولی اون قدرم سخت نیست

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 
دست از تحقیر خودت بردار خواهر قشنگم با همین شرایط سخت کنکور و مصوبه های پیچ در پیچ همین که هنوزم دار ...

عزیزم شما رتبت چند بود 

چقدر درس خوندی میشه ی توضبحی بدی چون منم هدفم فرهنگیانه

سلام اصلا دوس ندارم امید الکی بدم 

راستش من یه سال پشت کنکور موندم، و سال بعدم کنکور دادم پیام نور قبول شدم ولی نه رشتمو دوس داشتم نه دانشگاهمو آخر بهم برخورد همه خانواده و دوستام مسخرم میکردن، اصلا مشاورای بی سواد میگفتن دیگه سربازی و اصلا قبولم بشی نمیزارن ثبت نام کنی، ولی من گفتم اگه شده اینطورم باشه ولی من صدمو میزارم، اون سال چهار ماه مث آدم خوندم بشدت زحمت کشیدم دانشگاه خوارزمی تهران قبول شدم و چهار سال بعدم دانشگاه تهران قبول شدم ارشدم رو، بعد پایان دوره ارشد هم تا نزدیکی مهاجرت رفتم ولی هنوزم نشده، 

میخوام بگم اون تلنگره رو به خودتون بزنید باید به غیرتتون بر بخوره و بدون ترس و پر امید بخونید، شما لایق آینده خوب هستین، هیشکی آدم بازنده و شکست خورده و ضعیف رو دوست نداره، یا تلاشتون رو کنید و برنده بشید و لذتشو ببرید یا اگه خدایی نکرده کم کاری کردین و نشد فردا روز به زمین و زمان بد و بیراه نگین.

موفق باشید 

سلام اصلا دوس ندارم امید الکی بدم راستش من یه سال پشت کنکور موندم، و سال بعدم کنکور دادم پیام نور قب ...

چه رشته ای خوندین؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
سلام اصلا دوس ندارم امید الکی بدم راستش من یه سال پشت کنکور موندم، و سال بعدم کنکور دادم پیام نور قب ...

ببین من خودم میخوام بخونم اما انگاری خوندنام مفید نیی ب زور دارم میخونم هی ذهنم میپره حوصله ندارم اینجوری ام نمیدونم چیکار کنم

ببین من خودم میخوام بخونم اما انگاری خوندنام مفید نیی ب زور دارم میخونم هی ذهنم میپره حوصله ندارم ای ...

پرفکشنیسم نباشید بخونید و تمام سعیتون رو کنید درست بخونید، زمانتون ارزشمنده

شیمی خوندم

چه خوب

محض یا کاربردی یا مهندسیش؟

2810