2777
2789

خواهرمو خیلی دوست دارم  اون دنیامه عشقمه.

امروز یکی از آشنا های مادر شوهرم  آمدن خاستگاری خواهرم چون مادرشوهرم  خواهرم رو به اونا معرفی کرده بود.برا همین چون واسطه بود مادرشوهرم هم آمده بود منم رفتم خونه بابام .

بعد خواهر کوچیکم از من خوشگل تره یکمم به خودش رسیده بود خیلی خوشگل شده بود. بعدش که خاستگارها رفتن  مادرشوهرم رفت خونش شوهرم اونجا بوده خونه ننش  مادرشوهرم برگشته به شوهرم گفته خواهرزنت  که اسمش مریمه .گفته مریم خیلی خوشگه خیلیییی .  غریبه نگیره.زنداداشم برا پسرش بگیره.

من با اون مادرشوهرم کاری ندارم ولی وقتی از شوهرم پرسیدم مادرت چی میگفت. وقتی هایی که از مادرش نارحت یا عصبانی میشه اسمشو میگه مامان نمیگه گفت. صفیه(اسم مامانش) صفیه انگار مریمو ندیده میگه خیلی خوشگله..... شوهرم یه جور گفت انگار بخاطر این حرف مامانش  تو جمع ازش نارحت شده بود.منم یکم حسودیم شده به خواهرم حالا هی تو آینه نگاه میکنم میگم کاش منم یکم خوشگل بودم هییییی

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

😐بیخیال بابا 

چند دفعه پیش اومده گفتن خواهرت از تو خوشگلتره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

هرکی به اندازه خودش خوبه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐بیخیال بابا چند دفعه پیش اومده گفتن خواهرت از تو خوشگلتره

خیلی یهوبار بچه بودم اون چند ماهش بود گفتن اون خوشگله تو عالم بچگی خیلی دلم شکست حسودیم نشد ولی شکست صدای قلبمو شندیم گفتم کاش منم خوشگل بودم

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

خواهر منم ازم کوچیکتره همه میگن بهم تو خوشگلتری با اینکه اونم خوشگله ولی همه میگن من خوشگل ترم بنظرم

ولی اگه بگن بهم خواهرت ام خوشگله اصلا ناراحت نمیشم و حسودیم نمیشه