2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید ازدواج با پسر باکره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 62 پست
شنیدم زن چینی صادراتی هستش ولی از تولید داخلی با کیفیت حمایت کن،خخخ

نه جدا از شوخی 

چن سال پیش یکی از نمایندگان مجلس طرحی به مجلس اراعه داده بود که مردای مسلمون کشورهای دیگه بتونن با دخترای سن بالا تو ایران ازدواج کنن 

حالا من کاری به این چیز ندارم 

چرا بر عکسش نباشه ، دولت بیاد ازدواج با دخترهای مسلمون کشورهای دیگه رو مرسوم کنه مثلا یک اپلیکیشنی راه اندازی کنه دیگه هیچ پسری مجرد نمیمومه

مرد 

دقیقا رل هم گیرشون نیاد جور دیگه هستن معمولا. یعنی واسه پسر زشت و بی‌پولم بلخره یکی هست

بعضی از پسر بیخودا زبون دارن میتونن دختربچه ها رو بکشونن سمتشون

ولی موردایی که من می بینم همونم ندارن😂

انقد نابود

البته تک و توک موردایی هم دیدم که کسیو پیدا نکردن،مثلا همسر خودم یه دوست داره،فامیلم هستن با هم.بعد پسره واقعا خوش قیافه اس،وضعشم خوبه،اخلاقشم اوکیه‌ الان.ولی یه بار بهم گفت بعد اولین دوس دخترش دیگه قیافه هیچ کسو قشنگ ندیده و داره ۴ سال میشه.همسرمم میدونست جریانشو و بیچاره راست میگفت.بعدا از همسرم پرسیدم این چرا کات کرد‌؟گفت هیچی،دختره از سرشم زیاد بود،ولی این پسر اون زمان بچه بازی درآورد،رید تو رابطشون،دختره هم ول کرد رفت.الانم که مثل سگ پشیمونه دختره دیگه نمیخوادش.

دلمم براش میسوزه یه وقتا.

یعنی هرکی به هر دلیلی میتونه تنها باشه.الزاما همه پسرا اهل رابطه نیستن،همه سینگلا هم داغون نیستن.داستانای خودشو داره هرکسی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی از پسر بیخودا زبون دارن میتونن دختربچه ها رو بکشونن سمتشونولی موردایی که من می بینم همونم ندارن ...

دقیقا 

حالا همه فکر میکنن پسر خوشگلا همیشه با یکی هستن ،یا خائنن ولی معمولا تنهان و استانداردا هم بالا

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t