2777
2789
عنوان

کسی حنا به کف پا زده

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 79 پست
من خالم ب خاطر دیابت ک داره همیشه بدنش اتیش داره . حنا میزاره کف پاهاش میگه خوبه برام

آره شنیدم بدن گرم باشه خنک می‌کنه بدن سرد باشه گرم

من که همیشه خدا مثل مرده ها سرد سردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من میترسم یکی کف پامو ببینه بگه این دختر قدیمیو ببین عین پیرزنا حنا گذاشته

نه بابا الان زمستون آدم جوراب مبپوشه بعد سلامتی مهم تره میگن یک ماه میره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشبا پات کن روش جوراب پات کن نمی ریزه

میشه بپرسم چه مشکلی داشتی که گذاشتی بعد مشکلت برطرف شد؟

2805
برا من نه سیاه نشد نمی دونم چرا

خب خداروشکر سالمی دیگ

بزنی بیست دقیقه بعد خشک میشه بعد پلاستیک بزن و جوراب بپوش

آها پس باید اینجوری باشه 

بعد شب میکشیدی نمی‌ریخت تو پلاستیک همینجوری می‌چسبید کف پا؟

من با پارچه میبستم دیگه نمیریخت...پلاستیک اذیت میشم چون گرم میکنه طاقت نمیارم براهمین باپارچه میبستم 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
آره من گذاشتم چند شب تا صبح موند زیر پامم هم حنایی شد هم سیاه ولی از ماه بعدش درد پریودیم خیلی کم ش ...

وای خداروشکر اون خانم می‌گفت من پریودم سر وقت شد کیست ۴ سانتی دفع شد و تنبلی تخمدان کلا خوب شد فکر کن تنبلی که با قرص اصلا خوب نمیشه با حنا برطرف شده

من با پارچه میبستم دیگه نمیریخت...پلاستیک اذیت میشم چون گرم میکنه طاقت نمیارم براهمین باپارچه میبستم

چه خوب منم پس همین کارو میکنم

با سرکه سیب درست کن 

3 ساخت بزار باشه 

بعد 3 ساعت بزار کف پات 

میگن بیشتر از سه ساعت نشه که خوب نیست 

حالا باز بیشتر تحقیق کنی بد نیس

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810