2777
2789
عنوان

کسی حنا به کف پا زده

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 75 پست
😂😂 سبز میشه کف پا

برای من سیاه😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

من پاهام به شدت سرده ودرد و التهاب داره واسه اونم خوبه؟

منم خیلی سرده بدنم میگه سرد باشه بدنو گرم می‌کنه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سرکه سیب درست کن 3 ساخت بزار باشه بعد 3 ساعت بزار کف پات میگن بیشتر از سه ساعت نشه که خوب نیست حا ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی من انقد خوندم گیج شدم واقعا 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

این حنا گذاشتن چطوریه یعنی باید هر روز کف پامونو حنا کنیم؟

نه در ماه ۳ روز پشت هم 

2805
برای من سیاه😂

خب سیاه بوده داشته سموم بدن دفع میشده

منم همش یخم

من الان انگار مرده ام یخ یخ 

بخاطر سودا بدن میگن با حنا صدرصد دفع میشه سودا

وای خداروشکر اون خانم می‌گفت من پریودم سر وقت شد کیست ۴ سانتی دفع شد و تنبلی تخمدان کلا خوب شد فکر ک ...

واقعا🥲

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

من الان انگار مرده ام یخ یخ بخاطر سودا بدن میگن با حنا صدرصد دفع میشه سودا

امتحان میکنم،من واسه سردی پاهام یه کرم هست تو عطاری اسمش عرق النسا هست میزنم جوراب میپوشم پاهام گرم شده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
واقعا🥲

بخدا من ترغیب شدم بزنم چون تنبلی خفیف هم دارم 

اصلا تمام علائمی که گفته بود من داشتم و با ۵ ماه حنا زدن برطرف شده بود 

امتحان میکنم،من واسه سردی پاهام یه کرم هست تو عطاری اسمش عرق النسا هست میزنم جوراب میپوشم پاهام گرم ...

چه خوب منم امتحان میکنم ممنون که گفتی

بخدا من ترغیب شدم بزنم چون تنبلی خفیف هم دارم اصلا تمام علائمی که گفته بود من داشتم و با ۵ ماه حنا ز ...

من تنبلی شدید دارم 💔

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

2810