2777
2789
عنوان

بیاید از کنکور با دو بچه منصرفم کنید 🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 126 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم با ۵٠هزار به زور میتونی تعیین رشته کنی😂💔شاید شیمی محض

آخه زدم گوگل کارنامه قبولی مامایی 60 هزار منطقه سه آورد بخدا 🥲🥲🥲🥲

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
2805
خب چیه چرا هیچکس بهم نمیگه فقط میگید خبر نداری 😢😢😢

کتابا رو دیدی؟ کمی ازشون خوندی ؟ وضعیت نظری خیلی فرق داره ها ، هر سال شرایط کنکور داره عوض میشه 

یه سرچ کوچولو کنی میفهمی چی به چیه 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ولی تا اون موقع شاید سنم خیلی بالا رفت و از دل زده شدم 🫠

سنت بالا بره خب مگه چیه؟ مگه همه تو18سالگی به همه چیز رسیدن؟ 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

خب بخون

فقط یازدهم رو باید نهایی کنی و دوازدهم

سریعتر هم شروع ‌کن ویدیو ببین واسه آموزش فوقش نمیشه دیگه چیزی رو از دست نمیدی

کتابم دست دوم بگیر یا فایل دانلود کن که خرج الکی نشه

تا وقتی این همه متخصص زنان و زایمان هست رک بهت بگم عزیزم کسی دیگه دنبال ماما نمیره بازار کار نداره ا ...

باز از بی هیچی بهتره مثلا شهر ما یه ماما بیش‌تر نداره کلی هم سرش شلوغ 🫠🥲😢

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

چرا پشیمونت کنیم؟؟

یه چیزی بگم؟ اونایی که تو شرایط سخت تری مصمم تر درس میخونن موفق تر میشن

پارسال همین موقع ها ازدواج اجباری داشتم، فکر میکردم یکسال بعد این موقع مردم...من یه چیزی میگم شما میشنوی یه چیزی وگرنه که حال بدی که داشتم قابل توصیف نیست اصلا..

تماما با قرص آرامبخش و اعصاب زندگی میکردم..زندگیم عیییییین کابوس بود...تو همون شرایط درس خوندم الانم ترم یک پزشکی ام..

چرا باید پشیمونت کنیم؟! منم همکلاسی متاهل خیلی دارم..

خیلیاشون سنشون حتی از منم بیشتره 

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
خب بخونفقط یازدهم رو باید نهایی کنی و دوازدهمسریعتر هم شروع ‌کن ویدیو ببین واسه آموزش فوقش نمیشه دیگ ...

اسی داره میگه دو سه سال دیگه میخواد کنکور بده ، نه الان 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
آزاد بوده لابد ، یا سهمیه ای بودا

زده بود روزانه. خب رتبه لازم برا مامایی روزانه چقدره؟؟؟ 

خب چیه چرا هیچکس بهم نمیگه فقط میگید خبر نداری 😢😢😢

عزیزم همین امسال منی که پشت کنکورم باید پایه ١١ و ١٢ رو امتحان نهایی بدم، تقریبا ٢٠ و خورده ای کتاب 

اردیبهشت و تیر هم که کنکور برگزار میشه 

۶٠ درصد تاثیر معدل و ۴٠ درصد کنکور تاثیر داره 

و امتحان نهاییا پارسال نسبت به سالای قبل خیلییی سخت بود 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

2810