2777
2789

منم ۳ ماهه کاتم  خیانت کرد ... 

خداروشکر خوبم چون اونی ک دختر خوب از دست داده اونه نه من 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دوماه باز خوبه کنار اومدی من چی

کنار ک نیومدم ولی میگذرع

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بمیریم برا دلت

خدا نکنه دختر 

قوی باش عزیزم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بنظر من اینکه داری بیقراری میکنی یه چیز طبیعیه ولی از نظر من سعی کن دیگه سمتش نری تا میتونی گریه کن گریه آدمو ضعیف نمبکنه آدموقوی میکنه ولی هیچ وقته هیچ وقت بهش پیام و زنگ نده ولی تا میتونی گریه کن که قوی بشی

بنظر من اینکه داری بیقراری میکنی یه چیز طبیعیه ولی از نظر من سعی کن دیگه سمتش نری تا میتونی گریه کن ...

نه عمرا پ بدممم ولی انگار ب ی قرصی معتاد شدم شبیه این میمونههه در حال دیوونه شدنم