2777
2789
عنوان

نامزدی دختر 19 ساله بنظرتون خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 30 پست

ابدا

19 سالمه قرار بشم 20

دو سال دیگ نامزد میکنم و زمانی ک رفتم دانشگاه میکنم هنوزم یکم ترس وجودمه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای دلیلت عالیه🤣🤣🤣این حس از کجا اومده؟؟۱۹ سال واقعا بچه ای برا این جریانات

از لحاظ روحی داغونم، یکی میخوام بغل کنم ندارم🙂😂

تو گوگل هم اومده بغل به بقای عمر کمک میکنه🥺😂

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
2805

نه بابا دیوونه ای از کجا معلوم بعد ۵ سال طرف نگفت نمیخوامت دیگ یا هزار تا مشکل دیگ ول کن بابا اصلا فکرش نکن اینطور اتفاقات قسمت هست صبر کن به موقعش کیس مناسب میاد الان نه اصلا

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

سلام نه بالای ۱۸ سال مشکلی نداره ولی نامزدی بلند مدت خوب نیست اختلاف میاره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

چون من دقیقا همین شرایطو داشتم میگم خوب نیست...

۱۹ سالگی نامزد شدیم تا ۲۳ که عقد کردیم

خانوادم سختگیر بودن اجازه نمیدادن باهم بریم بیرون و کلیییییی سختی کشیدیم اون چهار سال...

در کل باعث کلی مشکل بینمون شده بود این دوری

چون من دقیقا همین شرایطو داشتم میگم خوب نیست...۱۹ سالگی نامزد شدیم تا ۲۳ که عقد کردیمخانوادم سختگیر ...

خانواده من تو نامزدی خواهرم همین سخت‌گیری ها رو داشتن، البته اونا یک دو سال بیشتر نامزد نبودن. اونا ولی محرم نبودن بهم هیچ صیغه‌ای بینشون نبود

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
خوبه که، اگه دیدیم نمیسازیم هم راحت جدا میشیم. بهتر یه بچه بغل بیام خونه بابام

نمیدنم دیگ ولی خب ب شخصه اصلا نمیپسندم دوره نامزدی زیاد باشه خودم کلا۳ماه اونم چون ۲ماه منتظر چهلم فامیلمون ک مرده بود  موندیم و ی ماهی هم جهیزیه خریدم

و اینم بگم اگ ده سالم تامزد باشی  تا نرین زیر ی سقف اصلا اخلاق هم دستتون نمیاد محااااله زیاد دیدم..

از لحاظ روحی داغونم، یکی میخوام بغل کنم ندارم🙂😂تو گوگل هم اومده بغل به بقای عمر کمک میکنه🥺😂

خوب دوس پ س ر داشته باش

برای بقای عمرت گند نزن ب همه عمرت 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
2810