2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از استارتر عزیز معذرت میخام بابت پیامای زیادم🥹❤️اخه حس شیشم اصلی شما بودینو من فقط دوست داشتم جواب ...

اینم میشه بهم بگی 

ظاهر و رفتار علی چجوریه ؟

از چجوری دخترایی خوشش میاد ؟

مامانش درمورد چی فکر میکنه ؟

من تقصیر خودم شد زیاد گیر میدادم ولی خودشم مقصر بود دیگه منی که فکرشم نمیکردم اون نباشه خودم ولش کرد ...

ثنا پس شیلانو محمد باهم ازدواج نمیکنن؟ اگر دوسش داشت نمیومد یسال بامن  دختره دعا گرفته  ولی بدتر میشع رابطشون بخدا

از استارتر عزیز معذرت میخام بابت پیامای زیادم🥹❤️اخه حس شیشم اصلی شما بودینو من فقط دوست داشتم جواب ...

م. ازم خوشش میاد بهم پیشنهاد آشنایی و ازدواج میده؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی 

اره دعاهم نگرفته باشن فرنکانس ادمای منفی اطرافتون رو جذب کردینسعی کن از ادمای سمی و چشم شور فاصله بگ ...

حس خانمی به اسم فاطمه نسبت به من چیع؟خواهشا جواب بده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
بهت فکر میکنهدوست داره پیش قدم شه ولی یه شک و تردیدی داره

@tanin_naz   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

2810