انشاالله که بزودی دامنت سبز بشه عزیزم دنیا جوری شده که هرکی ی مشکل تو زندگیش داره من خودمم بعد ۳ سال ...
از خدا میخام دلتو شاد کنه🤲🏻🤲🏻❤
کاش هیچوقت بزرگ نمیشدیم💔..دلم خونه مادربزرگمو میخاد. دلم میخاد برگردم ب دوران کودکی توی حیاط بزرگشون با دختر عمه پسرعمو هام برف بازی کنم،درحالی ک دستو پاهامون قرمز شده از سرما بدوییم زیر کُرسی. مادربزرگم آش درست کرده باشه... دنیای بدون اینترنت و گوشی بدون برق و گاز سادگی و صمیمیت شب نشینیهایی ک انقدر خوش میگذشت ساعتو یادمون نبود.💔. ولی حالا چند نفرشون رو از دست دادم.🖤🖤. و درحال درمان ناباروری..🥀🥀🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال منم میگی؟ بنظرت من طلسم و دعا دارم؟احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟راجب شغل و ازدواجم بگو چی می ...
عزیزم بنظرم طلسم نداری
خیلی به اینکه قرار چی بشه فکر میکنی..سردرگمی و حس میکنی هنوز یه کار ناتمام داری و باید یکاری رو انجام بدی،نگران ازدواجت هستی که موفقه یا نه،حسم میگه شغلی که براش ساخته شدیو پیدا میکنی،بعد با شوهرتم همونجا اشنا میشی