2777
2789

سلام جوابم بدی برات ایت الکرسی میخونم
اگر میشه کامل جواب بده😢ک
بنظرت شخصیتم چطوریه
کنکورم خوب میشه؟
پشیمونه؟
طلاق میگیرم یا چی؟
بنظرت ته این داستان ته این مشکل چی میشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دعا نگرفتنولی حسم میگه زن و شوهر جوون ب زندگیت حس منفی میدن ولی در کل مشکلت حل میشه

مال منم میگی؟ 

بنظرت من طلسم و دعا دارم؟

احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟

راجب شغل و ازدواجم بگو چی میشه

اره واقعا با این همه مشکل و گرونی خوبه یکم خوشحال بشیم با این چیزا من خودم درگیر ناباروری ام🥀

انشاالله که بزودی دامنت سبز بشه عزیزم 

دنیا جوری شده که هرکی ی مشکل تو زندگیش داره من خودمم بعد ۳ سال ناباروری امام رضا معجزه کرد و پسرمو بهم هدیه داد اما زندگیم داره ازهم میپاشه و همش خودمو لعنت میکنم که پسرمو هم وارد این جهنم کردم  

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

ارههههههههه حتما حسم اینو میگه

ایشالا🙏❤

کاش هیچوقت بزرگ نمیشدیم💔..دلم خونه مادربزرگمو میخاد. دلم میخاد برگردم ب دوران کودکی توی حیاط بزرگشون با دختر عمه پسرعمو هام برف بازی کنم،درحالی ک دستو پاهامون قرمز شده از سرما بدوییم زیر کُرسی. مادربزرگم آش درست کرده باشه... دنیای بدون اینترنت و گوشی بدون برق و گاز سادگی و صمیمیت شب نشینیهایی ک انقدر خوش میگذشت ساعتو یادمون نبود.💔. ولی حالا چند نفرشون رو از دست دادم.🖤🖤. و درحال درمان ناباروری..🥀🥀🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

مال منم میگی؟ بنظرت من طلسم و دعا دارم؟احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟راجب شغل و ازدواجم بگو چی می ...

تو اصلا کسی دعا نگرفته

آینده ات اوایل سختی میگشی ولی بعد کلی خوشبخت میشی

عه خب خداروشکر😂خب نظرته الان تو اوج خدافظی کنم برم؟😂یا اینکه میخوای یه سئوال دیگم بپرس🥲😂

مال منم میگی؟ 

بنظرت من طلسم و دعا دارم؟

احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟

راجب شغل و ازدواجم بگو چی میشه

دعا نگرفتنولی حسم میگه زن و شوهر جوون ب زندگیت حس منفی میدن ولی در کل مشکلت حل میشه

عزیزم در مورد منو با اون پسره که دوسش دارم ولی خب بلاتکلیفیم چی حس میکنی 

و اینم بدونم ازدواجم با کی هست چه زمانی؟

عه خب خداروشکر😂خب نظرته الان تو اوج خدافظی کنم برم؟😂یا اینکه میخوای یه سئوال دیگم بپرس🥲😂

بنظرم تو اوج خدافظی کن یه مشاوره ای هم به این ملت بده قبلش 😐😂

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

2810