2777
2789

سلام جوابم بدی برات ایت الکرسی میخونم
اگر میشه کامل جواب بده😢ک
بنظرت شخصیتم چطوریه
کنکورم خوب میشه؟
پشیمونه؟
طلاق میگیرم یا چی؟
بنظرت ته این داستان ته این مشکل چی میشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دعا نگرفتنولی حسم میگه زن و شوهر جوون ب زندگیت حس منفی میدن ولی در کل مشکلت حل میشه

مال منم میگی؟ 

بنظرت من طلسم و دعا دارم؟

احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟

راجب شغل و ازدواجم بگو چی میشه

اره واقعا با این همه مشکل و گرونی خوبه یکم خوشحال بشیم با این چیزا من خودم درگیر ناباروری ام🥀

انشاالله که بزودی دامنت سبز بشه عزیزم 

دنیا جوری شده که هرکی ی مشکل تو زندگیش داره من خودمم بعد ۳ سال ناباروری امام رضا معجزه کرد و پسرمو بهم هدیه داد اما زندگیم داره ازهم میپاشه و همش خودمو لعنت میکنم که پسرمو هم وارد این جهنم کردم  

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

ارههههههههه حتما حسم اینو میگه

ایشالا🙏❤

کاش هیچوقت بزرگ نمیشدیم💔..دلم خونه مادربزرگمو میخاد. دلم میخاد برگردم ب دوران کودکی توی حیاط بزرگشون با دختر عمه پسرعمو هام برف بازی کنم،درحالی ک دستو پاهامون قرمز شده از سرما بدوییم زیر کُرسی. مادربزرگم آش درست کرده باشه... دنیای بدون اینترنت و گوشی بدون برق و گاز سادگی و صمیمیت شب نشینیهایی ک انقدر خوش میگذشت ساعتو یادمون نبود.💔. ولی حالا چند نفرشون رو از دست دادم.🖤🖤. و درحال درمان ناباروری..🥀🥀🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

مال منم میگی؟ بنظرت من طلسم و دعا دارم؟احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟راجب شغل و ازدواجم بگو چی می ...

تو اصلا کسی دعا نگرفته

آینده ات اوایل سختی میگشی ولی بعد کلی خوشبخت میشی

عه خب خداروشکر😂خب نظرته الان تو اوج خدافظی کنم برم؟😂یا اینکه میخوای یه سئوال دیگم بپرس🥲😂

مال منم میگی؟ 

بنظرت من طلسم و دعا دارم؟

احساس میکنی آینده من چه طور میشه؟

راجب شغل و ازدواجم بگو چی میشه

دعا نگرفتنولی حسم میگه زن و شوهر جوون ب زندگیت حس منفی میدن ولی در کل مشکلت حل میشه

عزیزم در مورد منو با اون پسره که دوسش دارم ولی خب بلاتکلیفیم چی حس میکنی 

و اینم بدونم ازدواجم با کی هست چه زمانی؟

عه خب خداروشکر😂خب نظرته الان تو اوج خدافظی کنم برم؟😂یا اینکه میخوای یه سئوال دیگم بپرس🥲😂

بنظرم تو اوج خدافظی کن یه مشاوره ای هم به این ملت بده قبلش 😐😂

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

2810