احساس میکنم داره اشتباه میکنه. پسره قبلا با ی دختره دندونپزشک بوده. دختره قبلا جدا شده. مادرش نذاشته با اون ازدواج کنه. الان داره با خواهرم ازدواج میکنه. خواهرم تو گوشیش دیده که نوشته بوده برا دختره که تو از نامزدم بهتری. عکس خواهرمم براش فرستاده بود. آخرشم بلاکش کرده بود. الان میگه که اونجوری گفتم دلش نشکنه. الان همش گوشیشو باز میذاره خواهرم نگاه کنه. کلا هم خیلی خوب با خواهرم رفتار میکنه ولی من ته دلم حس خوبی به این ازدواج ندارم. ۱۲ سالم از خواهرم بزرگتره.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب چرا بفرستهاخع چرا چت کننواای دیونه شدم جا خواهرت
دختره پیام داده بود منو بعد این همه مدت ول کردی. من حالم خوب نمیشه. الان نامزدت خیلی از من بهتره که مامانت انتخاب کرده برات. اونم نوشته بود نه تو بهتر بودی ولی نشد دیگه. من دیگه دارم ازدواج میکنم پیام نده دیگه…
من خودم تو عقد جدا شدم. مادر دوست پسرم نذاشت باهم ازدواج کنیم. عکسشم خودم تو اینستا دیدم. الان چون خودم این واسم پیش اومده دارم میگم به خواهرم نکنه این کارو…اون دختره طلاق گرفته زندگیم کرده. چیش شبیهه؟