2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی واقعا دارم آروم میشم یکم

تو بخون و نتیجه رو بسپر ب خدا ب خدا بگو من بهت توکل میکنم و واسه این چند ماه صد خودمو میزارم شاید دیر شروع کرده باشم ولی نزار شرمنده بشم و رشته خوبی قبول بشم ک دلم و صلاحت یکی باشه تو اون رشته این بهترین دعاست بنظرم

2805
باشه گلی ممنونم که وقت گذاشتی انشااله خدا کمکت کنه

ممنون

حتما از این انرژی منفی بیا بیرون و ترست رو کنترل کن هر موقع دیدی حالت خوب نیست میتونی بهم درخواست دوستی بدی حرف بزنیم من واقعا درکت میکنم ❤

یادش بخیر ، ۲۰ سال پیش که محصل بودم خونه پدری پر رفت و آمد و شلوغ بود و ما خیلی مهمون راه دور داشتیم ...

الهی همیشه نتیجه تلاش هاتو عالی بگیری ، با شرایطی ک گفتی واقعا سخت بوده ، ولی واقعا بعد هر سختیی یه راحتی جانانه هست❤

میزم طی تابستون اینقدر مرتب بود که استوریش میکردم :))

الان که دیگه نزدیک آزمونم روی میزم سگ میزنه و گربه می‌رقصه تمام پوسترهامو هم کندم کاغذ‌های جزوه چسبوندم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
2810