2777
2789
شما چطوری میخونید؟؟روزی چندساعت من روزای تعطیل 11 ساعت یا 10یا کمتر روزای مدرسه 7تست کم میزنم در حد ...

من کلا فک نمیکنم روشام درست باشه چون تاحالا مشاور نداشتم ولی میگم

ساعت مطالعه ات ک واقعا خیلی خوبهمنم روزای مدرسه ۶ ساعت ، روزای تعطیل متغیره گاهی ۱۳ ساعت گاهی میبینی ...

آره ولی گاهی کم میشه 

ناراحتم از اینکه کم میشه 

نمیتونم استمرارشو حفظ میکنم حس میکنم میتونم بیشتر کار کنم 

وسواس مطالعاتی دارم باهاش میجنگم 

حس میکنم صدمو نمیزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ولی گاهی کم میشه ناراحتم از اینکه کم میشه نمیتونم استمرارشو حفظ میکنم حس میکنم میتونم بیشتر کار ...

یکسره میخونی؟

بنظرم مثلا هر پارت درسیتو بزار ۱ساعت و نیمه و به ازاش مثلا ۲۰ دقیقه استراحت کن چون یکی بم گف مغز یالا بعد نیم ساعت از خوندن ک بگذره تازه فعالتر میشه پس از اون تکنیکه ۲۵ دقیقه درس ۵دقیقه استراحت نرو بم گف پارتهات ۱ الی ۲ ساعته باشه حالا ۲ساعتم زیاده ماکزیممشه بعد ۲۰ دقیقه استراحت

2805
یکسره میخونی؟بنظرم مثلا هر پارت درسیتو بزار ۱ساعت و نیمه و به ازاش مثلا ۲۰ دقیقه استراحت کن چون یکی ...

نه یکسرههههه نههه اصلا

اره همینطور یک ساعت و نیم یا دوساعته میخونم 

بستگی به برنامه. او روزم داره مثلا میبنی شیمی دوساعت زیست. سه ساعت ،زیست تو دپ بازه 1/30دقیقه کار میکنم 

سلام من یه کنکوری هستم که هیچی درس نخوندم . ولی پشیمونم . و الان آنقدر استرس دارم که دستم ارع میلرزه و قلبم تند تند میزنه . همش بع این فکر میکنم که اگه بخونم ممکنه موفق بشم یا نه . هیچ وقت تا این حد استرس نداشتم که دستم از لرز به سختی تایپ کنه 

مثلا تعداد تستو میگمروزی چندتا میزنی؟؟من گاهی روزا اصلا نمی زنممشاور هم دارم...

تستام بستگی داره مبحث چقد سخت باشه سنگینیش چقده

مثلا واسه ریاضی بخوام ۸۰ تا بزنم تابع ک خیلی مهمه روزی ۳۰ الی ۳۵ تا ازش میزنم و بقبه از اون ۷۰ تا از مباحث دبگه یعنی ب میزان اهمیت مبحث تعداد تستاش بیشتره

یه کار دیگه هم ک میکنم اینه ک مباحثی که سهم بیشتری دارن و هر ساله تکرار میشن رو روزانه کار میکنم یعنی هررررروز تو برناممه مثل تابع 

و چیزایی ک خیلی کم اهمیتن رو هفته چند بار 

سلام من یه کنکوری هستم که هیچی درس نخوندم . ولی پشیمونم . و الان آنقدر استرس دارم که دستم ارع میلرزه ...

عزیزدلم واقعا هیچوقت واسه شروع دیر نیست بگو خداروشکر ک الان ب فکرشی و دیرتر نشده میخوای اینجا حرف بزنیم یه کم اروم بشی

سلام من یه کنکوری هستم که هیچی درس نخوندم . ولی پشیمونم . و الان آنقدر استرس دارم که دستم ارع میلرزه ...

اگه از الان صد خودتو بزاری مطمئنم میشه صدتو بزاری هااا

ببین اگه بخونی حداقل بعد کنکور شرمنده خودت نمیشی ک تو وفتی ک داشتی هم نخوندی منم امسال شروع کردم منم امیدی ب خودم ندارم ولی ب خدا ک امید دارن مطمئنم نتیجه همنقد تلاشمونو هدر نمیده 

سلام عزیزم خوبی؟

من از تابستون شروع کردم ولی الان اینطور که باید اماده نیستم 

و از خودم راضی نیستم گاهی میگم شاید امسال نشه 

ولی ی صدایی بهم میگه اوکی فلانی نشد هم نشد ولی میتونی امسال زورتو بزنی حداقل کم کمش دیگه ی پیرا پزشکی میاری ی داروسازی میاری

بعدش میشینی سال دیگه مثل ادم میخونی دیگه تجربه هم داری که کدوم کار اشتباهه کدوم درست....

اونی رو که میخوای میاری 

ولی تمام تلاشتو امسال بکن کاری به نیتیجه هم بسپار بخدا تو فقط زورتو بزن..خودمو با دایل قانع میکنم

امیدوارم تونسته باشم ی ذره از استرست کم کنم هر چند زیاد نوشتم❤️🌱

2810