2777
2789
عنوان

روزی چقدر چیپس و پفک‌میخورید😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 269 پست
ما تا هله هوله تموم نشده فوری جایگزین میشه🙄واین فاجعس🤐

همچنین

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی میخورم تقریبا هرروز میخورم ۴کیلو زیاد کردم😭دیگه میخوام نخورم

وای منم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
سلامتی ابجیت داره متاهل میشه😂

شوووماااا

وایییی جدیییییی

مبارکههههه

بسلامتیییی

با اینکه هله هوله و نوشابه خیلی دوست دارم، ولی سعی میکنم کم بخورم. ماهی دو ماهی، یه بار میخرم. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

جووووون هم‌وزنیم پ😂چرا من فک میکردم تو خیلی لاغری😅

نههه بابا کجا لاغرم

تو قدت‌چنده

با اینکه هله هوله و نوشابه خیلی دوست دارم، ولی سعی میکنم کم بخورم. ماهی دو ماهی، یه بار میخرم.

بهترین کاره

مرسی ازت عزیزم❤️راست‌میگیواقعا ارزش نداره ادم‌عمر و زندگیشو بزاره برا این‌چیرا

میدونم که ممکنه ترک کردنش برات سخت باشه اما هردفه هی کم کن مقدارشو تا یه جایی که ببینی دیگه نمیخوری 

من بچه هام میخرن و میخورن کاریشون ندارم میگم بچن گناه دارن خودمم تو بچگی خوردم و لذتشم میبردم، آدمی برا هرچیزی خودش باید بخواد و قدم برداره ❤️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

اتفافا امشب مامانم‌میگفت بجا ابنکه رفتی ۱۰۰ تومن‌دادی ۳ تا پفک خریدی اینو میدادی حداقل یزره پسته یزر ...

راست میگه من حتی آبمیوه اینا هم نمیخورم فقط طبیعی برگه زردآلو خشک شده رو که خیلی شیرینه میریزم داخل ظرف روش آب گرم میریزم درشو میبندم داخل یخچال شب تا صبح میمونه قشنگ خیس میخوره بعد ظهر شوهرم از سرکار میاد میریزم داخل یک کاسه وای اینقدر خنک و خوشمزس که چی بگم عین رانی میمونه حسابی حالش جا میاد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای چقدر وحشتناک تو رو خدا سبک زندگیتو عوض کن من شاید در سال ۱۰ تا چیپس و پفک بخورم شاید فست فود خیل ...

بیچاره ام بیچاره

2810