2777
2789
عنوان

خودکشی کنم واقعا از دست این مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 38 پست
آخه عزیز من فداتشم چه سنتی من کاری نکردم من رفتاری نکردم اینا کلا اینطورین پسر دوستن همش میگن تو هیچ ...

ببین همه اینایی که میگی رو با پوست  و استخون درک کردم. حتی من تا دعوای خیلی سنگین رفتم. 

مامانم از الآن فکر خونه زندگی داداشمه که هنو 14 سالشونه ولی یه کرم صورت نمیتونه ببینه فقط برا من باشه، یا یه حرفهایی بابام بهم زده که نگم. در حالی که کل شهر به پاکی من قسم میخورن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا خب نمیتونم هیچی نداد بخورم منم توقعی ندارم خب خودم پاشدم خوردم بعد رفته رستوران خب من نمیخوام ب ...

بی تفاوت باش نبینشون فکر کن اصلا سر ندارن ، کمکم هم فاصله بگیر به بهونه های مختلف . فقط مواظب باش تو این اوضاع یه پسر نیاد فریبت بده با محبت ببخش گند بزنه تو زندگیت

2805
بی تفاوت باش نبینشون فکر کن اصلا سر ندارن ، کمکم هم فاصله بگیر به بهونه های مختلف . فقط مواظب باش تو ...

آفرین. هیچ وقت از سر فرار از خانواده و شرایط بد، دل به کسی نبند 👍

بی تفاوت باش نبینشون فکر کن اصلا سر ندارن ، کمکم هم فاصله بگیر به بهونه های مختلف . فقط مواظب باش تو ...

میگن کوتاه بیا به خدا امتحان کردم چاره نداره خوبی فایده نداره خوبی تهش سرابه دعام کن دیگه نمیخوامشون الان دوباره بیاد میشینه کتکم میزنه

پول پیش کرایه خونه خرج و مخارج ، شدنیه؟

بله چرا نباشه مگه پول پیش چقدره ؟یه خونه کوچیک با یه یخچال و وسایل ابتدایی لازمه جای ما که رهن و اجاره صد اومن ماهی پنج شش تومن هست یه سال کار کنه ادم رهن درمیاد بعدم کار می‌کنی همش یه نفر مگه چقدر خرج داره؟

ببین همه اینایی که میگی رو با پوست و استخون درک کردم. حتی من تا دعوای خیلی سنگین رفتم. مامانم از ال ...

منم میدونم چی میگی خب پدرم هم ارث واسم گذاشته ولی دیگه نمیکشم نمیدونم به قرآن دلم میخواد خودکشی کنم برای همیشه

میگن کوتاه بیا به خدا امتحان کردم چاره نداره خوبی فایده نداره خوبی تهش سرابه دعام کن دیگه نمیخوامشون ...

کوتاه نیا ولی با سیاست خودتو بزن به مظلومی و به جای بحث نشون بده گریه ت گرفته و از محل برو، تا میتونی بعدش به بهونه فاصله بگیر و کم کم رسمی هم باش اگه میتونی

مگه حقوقت چقدره عزیزم؟ یه کارمند نهایت ۹ بگیره تو بهترین حالتش

ببین راست میگه تازه من تا ازدواج نکنم حقوق بازنشسته بابام کامل تحت اختیارم هست و اونقدر هست خداروشکر ولی اختیارش دست خودم نمیدن

منم میدونم چی میگی خب پدرم هم ارث واسم گذاشته ولی دیگه نمیکشم نمیدونم به قرآن دلم میخواد خودکشی کنم ...

منم تو این شرایط بودم و هستم، ببین بی تفاوت باش. کار و هدف خودت رو ببر جلو. من هم سن تو کیلو کیلو قرص ضد استرس و افسردگی خوردم از دست خانواده.  قوی باش می دونم سخته ولی میگذره. دنیا میچرخه

کوتاه نیا ولی با سیاست خودتو بزن به مظلومی و به جای بحث نشون بده گریه ت گرفته و از محل برو، تا میتون ...

چی بگم به قرآن مجید همش تپیدم تو یه اتاق ۴ متری 

2810