2777
2789
عنوان

خودکشی کنم واقعا از دست این مادر

162 بازدید | 38 پست

جیگرم خون کرده خونم کرده تو شیشه مادر من از وضعیت مالی بالایی برخورداره ولی اصلا با من سازش نداره من خوب باشم در نظرش بدم بد باشم جن ده ام از نظرش به قرآن هیچکاری هم نمیکنم ها همش میگه نکنه رفتارت فلانه چلانه داری با یکی لاس میزنه آره تو لج میکنی 

ببینید چند روزه من اصلا ناهار شام نرفتم همراهشون بخورم چون دلم گرفته بود ازشون خیلی کتک خوردم ازش بعد خب نمیخوام با کسی که باهام بده مدارا کنم زنگ زدم بهش گفتم من کتاب میخوام بیا بریم بخرم گفتش باشه گفتم ببخشید گفت باشه اونم گفت آره ما چون دوست داریم میگیم گفت باشه حق با شماست منم به همین امید رفتم نرفتم که شکم پر کنم اصلا دلم نمیخواد پیششون حتی یه لحظه بمونم بس که سمی هستن بس که اعصابم خورده میکنن میگن تو فلانی تو هیچی نمیشی و خلاصه اینطوری و رفتن رستوران در حالی که گفته بود باشه میریم فلان چیز برات بخرم گفتم مامان خب تو به من چیز دیگه ای گفتی من که چند روزه اصلا غذا نخوردم نگهم برام نداشتی دیگه عصر یه چیز خوردم به خدا ظهر من فقط بیسکوییت خوردم در حالی که کباب کردن خودشونو اینطوری واقعیتش من وقت و اعصاب و انرژی برای تو جو موندن یه خانواده فوق العاده سمی ندارم  دیگه بدم اومده ازشون

بعد گفت پاشو خداورت داره الهی بمیری و ناله نفرین پاشو بریم بندازمت تو خونه بعد هیچی دیگه پیاده ام کرد تو راه هم کلی چرت پرت بهم گفت بعد کلید پرت کرد زن همسایه دید گازش گرفت بره شام بخوره

چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جدا شو ازین خانواده برو سرکار منم مثل توام

ببین ازشون دیگه نفرت گرفتم جیگرم خون کردن میگن آره تو حتما اینطوری رفتار میکنی با پسری چیزی هستی در حالی که به قرآن فقط خودم و خودم هستم هیچکس نیست میگن هیچ گوهی نمیشی هیچی نمیشی زور نزن دلم خونه خدا اصلا حواسش نیست

تو ظاهر قیافه نگیر ولی هییییچ وقت زیاد باهاش قاطی نشو اونوقت راحتی

بابا خب نمیتونم هیچی نداد بخورم منم توقعی ندارم خب خودم پاشدم خوردم بعد رفته رستوران خب من نمیخوام بشینم پیششون اعصابم خورد میکنن یاد اینکه کتک خوردم می‌افتم سمی ان سمی 

ببین ازشون دیگه نفرت گرفتم جیگرم خون کردن میگن آره تو حتما اینطوری رفتار میکنی با پسری چیزی هستی در ...

کلا باید بری از پیششون منم شرایط تو رو دارم جوری شده فامیلم میان به خاطر اونا به من توهین میکنن 

کلا باید بری از پیششون منم شرایط تو رو دارم جوری شده فامیلم میان به خاطر اونا به من توهین میکنن

به قرآن نمیدونم هنوز دبیرستانی ام جیگرم خون کردن میگم باشه هیچی نگو من چند سال کوتاه مونده تموم میشه میره ولی میگه نه نمیزارم هیچی بشی 

ببین این رفتار برا همهٔ دخترای خانواده های سنتی هست. 😭

آخه عزیز من فداتشم چه سنتی من کاری نکردم من رفتاری نکردم اینا کلا اینطورین پسر دوستن همش میگن تو هیچی نمیشی بعد جالبه خودش میگفت به مامان بابابزرگم تو چرا بین من و پسرات فرق میزاری

2810