2777
2789
عنوان

مادری ک هرسری میره خونه پدرش کلی چیزمیز میبره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 49 پست
بابات ناراحت بشه قابل درکه .ولی واقعا به عنوان فرزند شما حق دخالت نداری.یعنی مادر شما به عنوان یه زن ...

چون میدونم بابامم راضی نیس چندبارم ب زبون اورده،ولی خب یواشکی میبره و عزیزم فقط بحثم خوراکی نیس مامانم انقدددر پول پس انداز داشت دورازچشم بابام میداد بهشون بعد ک خودمون لنگ هزارتومن بودیم اونا براشون مهم نبود من زورم از این چیزا میگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم شاغلم. ولی به نظر من یک خانمی که خونه دار هست از حقوق همسرش سهم داره. همین آشپزی یا تمیز کردن خونه کلی به اقتصاد خانواده کمک می کنه. اگر قرار بود غذا از بیرون سفارش داده بشه و برای انجام کارهای خونه کمکی بیاد، خیلی از حقوق مرد بابت همین هزینه ها می رفت. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2805
شاید وضعیت مالی پایین تری از شما دارند و مادرت وظیفه خودش میدونه کمک کنه. این کار اشکالی نداره چون پ ...

هرچیزی حدی داره من خودم ازدواج کنم نمیگم برا پدرمادرم هیچی نمیارم میارم ولی اولویتم بچه هامن