2777
2789
عنوان

چراهمه هنگ میکنن بااینکه دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 79 پست

به نظرم شوهرتو دوست نداری چون خیلی راحت با طلاق گرفتن کنار اومدی و حتی خیلی راحت راجب ازدواج مجددش صحبت میکنی و اگه واقعا دراین حد علاقه ای بهش نداری جدا شو

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مطمئنی اگه تو شرایط و جایگاه این خانم بودی خیانت نمی‌کردی ؟؟؟حالا ایشون که پشیمونه و شوهرش بخشید ...

یکبار برای همیشه خیانت توجیه نداره میدونستم خانمای فمینیست بشون برمیخوره خیانت مرد و زن نداره. شما یه مردی خیانت کنه بازم میگی در شرایطش نبودیم که بدونیم چرا به خانمش خیانت کرده؟ 

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

2805
امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد

مشکل دیگه بچس من دیگه بچه نمیخام اون میگ حامله بشو گفتم بااین رابطه داغون ! چرایکیو بدبخت کنم پس میرم توهم برو زن بگیر البته بهش اجازه ادواج مجددم دادم 

عزیزم رک و راست جواب بده

کسی تو زندگیته که میخوای بخاطرش از شوهرت طلاق بگیری؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
به نظرم شوهرتو دوست نداری چون خیلی راحت با طلاق گرفتن کنار اومدی و حتی خیلی راحت راجب ازدواج مجددش ص ...

اون منو دوس داره برام عجیبه اره شایدم بهش سردم چون میگم برم بهتره

ممنون از درکت اینجا همه فکرمیکنن فرشتن

همه آدمها گناه کردن و فقط نوع گناه ما آدمها باهم  فرق داره 

یه روز، یه گروه از کاتبان زنی رو آوردن پیش حضرت عیسی و گفتن که این زن رو در حال زنا گرفتن. به حضرت عیسی گفتن که طبق شریعت موسی، باید سنگسارش کنن. حضرت عیسی هم شروع کرد با انگشتش چیزی رو روی زمین نوشتن. 

وقتی این شاکیا به چالشش ادامه دادن، حضرت عیسی بهشون گفت: "هر کس بی‌گناه هست، بیاد سنگ اول رو بزنه." کم کم همه رفتن و فهمیدن که هیچ‌کدومشون بی‌گناه نیستن و حضرت عیسی رو با اون زن تنها گذاشتن. 

بعد عیسی از زن پرسید که آیا کسی تو رو محکوم کرده؟ و زن گفت نه. عیسی هم گفت که او هم تو رو محکوم نمی‌کنه و بهش گفت: "برو و دیگه گناه نکن." 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
2810