2777
2789
عنوان

چراهمه هنگ میکنن بااینکه دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 79 پست

با اینکه خانمم و خیلی طرفدار حقوق خانمها هستم ولی بدترین قانون تعلق گرفتن مهریه به خانمی هست که خیانت کرده

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خوب چرا خودت رو نمی بخشی خیانت ت در حد چی بود شوهرت دوست داره اوضاع کم کم رو به راه میشه به خودت فرص ...

دیکه نمبخام ازدواج کنم میدونم بمونمم همسرم اذیت میشه یادش میاد پس همون طلاق 

حتما مشکلی داشتیم ک منم ب بیراهه رفتم خودشم میگ مقصرم

مشکلت چی بود اونو میگی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
با اینکه خانمم و خیلی طرفدار حقوق خانمها هستم ولی بدترین قانون تعلق گرفتن مهریه به خانمی هست که خیان ...

شما مطمئنی اگه تو شرایط و جایگاه این خانم بودی خیانت نمی‌کردی ؟؟؟

حالا ایشون که پشیمونه و شوهرش بخشیده و قطعا خدا هم بخشیده 

شماها دیگه بهش عذاب وجدان ندین 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

شما دوران متاهلی خیانت کردی بعد طلاق قرار نیس ازدواج کنی؟خب پس دردت چی بود

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اگه شوهرت بخشیدتت جدا نشو انسان جایزالخطاست و تو هم انسانی و اشتباه کردی مهم اینه که به اشتباهت پی ب ...

اره پشیمونم تاوقتیم زنش باشم متعهدم بهش ولی ببین دیگه رابطمون عین سابق نمیشه اونم بره ی زن خوووب بگیره من بدردش نمیخورم حرمتی نمونده بینمون

یعنی دوس پسر داشتی فقط و خیانتت جنسی نبوده

فک نکن یه زن بعد از جدایی زندگیش آباده

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810