من یه عمو دارم ۵۰ سالشه نه کار داره نه ازدواج کرده کلا زندگیش به یه ورش گرفته میبینمش هم حرسم میگیره هم دلم براش میسوزه خیلی بیخیال زنرگی کرده طوری که همه ازش بدشون میاد آدم تنبل و تن پروریه خیلی حرس میخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چیزایی که میگید درسته اما نه برای کسی که تنبله وخودش نمیخواد و نخواسته خودشو نجات بده کسی هم باه ...
بنظرم که نمیاد قضاوت کنم همش دارید تحقیر میکنید طرف رو پشتش ببینید دیگه جلوش چه رفتاری دارید بنظر نمیاد سنی داشته باشی پس نظراتت تنها از خودت نمیاد از خانواده و اطرافیان هم همین نظرو دارن در باره اش ، متاسفانه تنبلی رو با افسردگی اشتباه گرفتی علائم افسردگی رو مطالعه کنید بفرستینش روانشناس با زخم زبون کاری درست نمیشه اون بیشتر خورد میشه . ما آدما فرقی با حیوانات و درختا نداریم با محیط خوب و عشق حالمون خوب میشه
بنظرم که نمیاد قضاوت کنم همش دارید تحقیر میکنید طرف رو پشتش ببینید دیگه جلوش چه رفتاری دارید بنظر ن ...
اصلا اینجوری که شما فکر میکنی نیست اتفاقا خواهر برادراش باهاش خوبن که هیچ خرجشم دارن میدن میگم که اصلا کسی باهاش کاری نداره ولی خودش خیلی بیخیاله از اول هم همین بوده حتی براش کار هم پیدا کردن نمیره سرکار...دیگه بعد از ۵۶ سال سربار بودن باید به خودش میومده که نیومده کاریش هم نمیشه کرد
خوب عموت که ازدواج نکرده که بخایم بهش حق ندیم به هر حال به رسم فامیلی و نسب باید حرمتش رو داشته باشی ...
یکی مث این زنده بودنش چه فایده ای برای اطرافیان و جامعه و حتی خودش داره!!! تازه یه نونخورِ بیخاصیت هم کم میشه زحمتشون هم نصف میشه ارثشون هم دستشون میاذ😐 حیف اکسیژن که همه آدما مصرفش میکنن
{در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.