2777
2789
بیشتر توضیح بده

یه نامزد داشتم پارانوید بود ۲۱ روز نامزد بودیم اینقدر راجبم منفی فکر میکرد منم بهم زدم نامزدی رو 

ولی بعد از اون تفکراتم منفی شده نسبت به خودم😐😐اذیتم خودم خیلی اذیتم دوست ندارم اینجوری باشم ولی اینجوری شدم 🥲مشاور هم میرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره و تهمت میزد دست خودشم نبود بیچاره ولی قابل زندگی کرون نبود واقعا خیلی شدید بود

وای چقد دردناک ولی خب سرتو گرم کن به ورزش و چمیدونم هر کاری که تو زندگی مشغولی بهش هر وقت فکر بد از خودت اومد تو ذهنت به این فکر کن مثلا وای فردا چی بپوشم میخام برم بیرون ... کم کم فراموش میشه و امیدوارم آدم مناسبی سر راهت قرار بگیره که بهت حس خوب بده عزیزم

یه نامزد داشتم پارانوید بود ۲۱ روز نامزد بودیم اینقدر راجبم منفی فکر میکرد منم بهم زدم نامزدی رو ولی ...

فکر میکنم اعتماد به نفست رو از دست دادی نه اینکه منفی نگر شده باشی

امضا ندارم اثر انگشت زدم