2777
2789
عنوان

تنهام شوهرم قهر کرده نمیاد خونه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست
ترس نداره عزیز،در رو قفل کن از داخل

تا حالا تنها نبودم خیلی میترسم ـ

از موقعی کع این طفل معصومم اومده ببشتر میترسم 😞

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم ۱ هفته اس قهریم، امشب هم پاشد رفت شهرستان خونه مادرش، برات مهم نباشه بزار یکم از هم فاصله بگیرید برای خودت برنامه بریز مثلا با دوستات یا خواهرت و.. برید بیرون یا خونه هم جمع بشید زنانه و کیف کن

ما هم ۱ هفته اس قهریم، امشب هم پاشد رفت شهرستان خونه مادرش، برات مهم نباشه بزار یکم از هم فاصله بگیر ...

هیچ کسو ندارم تهران زندگی میکنم تنهای تنهام کل فامیلم شهرستانن

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

2805
ما هم ۱ هفته اس قهریم، امشب هم پاشد رفت شهرستان خونه مادرش، برات مهم نباشه بزار یکم از هم فاصله بگیر ...

چطوری تحمل میکنی عزیزم ماهم نزدیک ی هفتس قهریم خونه نمیاد قراره ی مدتم نیاد و بریم مشاور ولی دارم از دلتنگی دق میکنم

هیچ کسو ندارم تهران زندگی میکنم تنهای تنهام کل فامیلم شهرستانن

خب پس توی سایت بچرخ، فیلم ببین، اینستا و.. با تلفن حرف بزن ولی نزار بفهمه نقطه ضعفت اینه که بیش تر روش دست میزاره

بعد واسش بچه هم میاری🤦🏻‍♀️

لطفا یاد بگیرید وابسته نباشدی و انقدر منت نکشدی چرا بهش زنگ زدی

نمیخواد بیاد به درک که بیاد شمام جات تا صبح امنه

بدونه بیشتر نیاز داری بدتر میکنه البته مردی که اینجوریه وگرنه مرد درست و با مسئولیت اولل که ادب داره بعدشم میدونه با زنیکه بچشو داره چجوری رفتار کنه و ازشون مراقبت کنه

چطوری تحمل میکنی عزیزم ماهم نزدیک ی هفتس قهریم خونه نمیاد قراره ی مدتم نیاد و بریم مشاور ولی دارم از ...

دیگه عادت کردم، اولا اذیت میشدم ولی دیدم هرچی بیشتر برم سمتش بدتر میشه، مشاوره حتما برید و با کمک مشاور یه جوری عادت قهر از سرش بنداز چون واقعا سخته..

بعد واسش بچه هم میاری🤦🏻‍♀️لطفا یاد بگیرید وابسته نباشدی و انقدر منت نکشدی چرا بهش زنگ زدینمیخواد ب ...

به قول خودش به یه ورشم نیست بابا شده 

منم تنبلی تخمدان داشتم فکر کردم باردار نمیشم 

به قول خودش به یه ورشم نیست بابا شده منم تنبلی تخمدان داشتم فکر کردم باردار نمیشم

شوهرت خیلی بچه ننست تاپیک قبلیتو خوندم

باید بنشونیش سرجاش وگرنه بدتر میشه بچتم اذیت میشه

شوهرت خیلی بچه ننست تاپیک قبلیتو خوندمباید بنشونیش سرجاش وگرنه بدتر میشه بچتم اذیت میشه

بخدا انقد تو این هفته بهم استرس داده و گریه کردم کمرم و زیر دلم به شدت درد میکنه فکر کنم بچم چیزیش شده 😭