2777
2789
عنوان

اگه به طرفتون پيام بدين ولي

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا هم تکرار شده یا اولین باره؟

وقتي چندتا ازش سوال بي ربط بپرسمو توضيح بخوام اينجوري شده بازم كه بعد گفتم گفت آخه سوالات عجيبه

الانم اصلا انگار نگرفت چي گفتم يا حوصله نداشت بحث شه خوابيد خسته بود ديشب بعد من اون ايموجيو گزاشتم كه وقتي بهمون بربخوره ميزاريم اونم صبح خيلي دير باز كرد نزديك بعد از ظهر چون كارش زياد بود ولي چيزي نگفته

وقتي چندتا ازش سوال بي ربط بپرسمو توضيح بخوام اينجوري شده بازم كه بعد گفتم گفت آخه سوالات عجيبهالانم ...

این بشر حال و حوصله نداره دنبال فاصله گرفتنه 

با رفتارش داره اعصابتو خورد می‌کنه که یه حرفی بزنی 

تو رو مقصر کنه 

این بشر حال و حوصله نداره دنبال فاصله گرفتنه با رفتارش داره اعصابتو خورد می‌کنه که یه حرفی بزنی تو ر ...

نه اينجوري نيس فقط تو اين مورد اينجوري ميشه من اخه حالت باز خواست و خشن ميپرسيدم اصلا سياست ندارم البته اين يجوريه كه نميشه عادي بود باهاش

این بشر حال و حوصله نداره دنبال فاصله گرفتنه با رفتارش داره اعصابتو خورد می‌کنه که یه حرفی بزنی تو ر ...

ميدوني چيه يه سوالي پرسيدم كه مربوط به ما نبود گفت جايي رفته درمورد اون پرسيدم  و گفتم ميشه توضيح بدي نفهميدم اين فك كرد گفتم توضيح الان منظورم بازخواسته گفت توضيح چرا بايد بدم با خنده ولي ... بعد توضيح داد جريانو 

منم گفتم اخه تعجب كردم خواستم  ابهامم رفع شه 

چرا گفتي چرا توضيح بدم؟

اينو با حالت خستگي خوند و ج نداد ديگه

قبلا باز اينجور موردي بود توضيحشو داد جواب سوالامو داد بعدش ميگفت اخه چرا برات مهمه اين چيزا خنده داره واقعا