2777
2789
عنوان

بارداری سخت

46 بازدید | 11 پست

سلام خانما 

توروخدا کمکم کنید. من یه هفتس فهمیدم باردارم.حالت تهوع شدید و سردرد و سرگیجه و خستگی مفرط دارم.

من قبلا خیییلی پرخوری میکردم ولی الان وعده غذایی ام نمیتونم بخورم. هرچیزی میخورم ببخشید بالامیارم. یه هفتس سرکار نتونستم برم. ازشوهرمم بدم میاد اصلا نمیخوام نگاهش کنم .اگه بارداری اینه من نمیخوام اصلا خیلی عذاب آورده.تجربه هاتونو بهم بگید. بنظرتون خطرناکه ؟!!!؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه اینطوری نمیمونه این حالت موقته تو سه ماه دوم دیگ اوکی میشی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
2805
یعنی همه همینقدر عذاب میکشن؟؟!!!!

نه عزیزم همه یجور نیستن دوست من از اول تا اخر بارداریش هیچ حالت تهوعی نداشت

میگن این حالتا رو از مادر ب ارث میبریم

منم خیلی حالت تهوع داشتپ بالا میوردم هیچی نمیتونستم بخورم از اشپزخونه بدم میومد از مرغ گوشت ماهی متنفر بودم 

الان ۱۸ هفته ام حالت تهوع ام کلا از بین رفته اوکی ام تقریبا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری منم وحشتناکه.از ۶هفته تهوع شدید شروع شد تازه دوسه هفته س خوب شدم.هیچچی نمیتونستم لب بزنم.ازبوی همه چی بدم میومد فکر کن تو شهر غریب با بچه کوچیک که مجبوری براش غذا بپزی.از بس گشنه بودم فقط گریه میکردم دکتر آزمایش نوشت گفت کتون توی ادرار دفع کردی بخاطر گشنگی شدید اگه ادامه بدی میمیری واقعا.وای خداروشکر گذشت الان ۱۷هفتم

ای جانم یک هفته فرقمونه.آنومالی رفتی؟جنسیت جوجه ت چیه

جدی 🥰

من شنبه قراره برم انومالی

تو ان تی بهم گفتن دختره ولی ۱۵ هفته یه سونو رفتم برا طول سرویکس اون گفت‌پسره

فک‌کنم پسر باشه میگن ۱۵ هفته دقیق تره نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی 🥰من شنبه قراره برم انومالیتو ان تی بهم گفتن دختره ولی ۱۵ هفته یه سونو رفتم برا طول سرویکس اون گ ...

ای جانم انشالله هرچی هست سالم باشه آره بنظر پسره چون ۱۵هفته بزرگتر شده جنین ومشخصه.منم ۱۴ آذرنوبت سونو دارم🥰