دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 950 عنوان من قرمه سبزی هام همیشه مثل بیرونیامیشه قشنگ روغناش میادروش بیارازشوبهت بگم عکس😍 649 بازدید | 47 پست تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است دیروز | 20:42 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4954 موقع سرخ کردن هرچی روغن بریزی، همون میاد رو دیگهبا هیچ روش دیگه ای، چیزی ،به روغن تبدیل نمیشه که اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
جواهرقلبم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4395 رمزشو بگو لطفاقرمه های منم شبیه آش با طعم کمی قرمه میشه . یکی دوبار فقط عالی شده توی این شش سال
جوجه_اردک_زشت2 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 موقع سرخ کردن هرچی روغن بریزی، همون میاد رو دیگهبا هیچ روش دیگه ای، چیزی ،به روغن تبدیل نمیشه که چرا وقتی ۱۰دقیقه اخر چندتا تیکه یخ بندازی توش روغنا میان بالا
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 950 موقعی که قرمه سبزی قل قل کردیه قاشق نعناخشک بریزروش نعناباعث میشه روغنابیادروخورشت من روغن زیادنمیزنم همون روغنای پیاز خیلی کم میزنم🥰 تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 950 رمزشو بگو لطفاقرمه های منم شبیه آش با طعم کمی قرمه میشه . یکی دوبار فقط عالی شده توی این شش سال نوشتم تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1763 موقع سرخ کردن هرچی روغن بریزی، همون میاد رو دیگهبا هیچ روش دیگه ای، چیزی ،به روغن تبدیل نمیشه که دقیقاااااااسبزی که خودش روغن ندارههر چی روغن موقع سرخ کردن بیشتر بریزی ، خورش روغن بیشتری در نهایت داره پناه دل های هم باشیم
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 950 موقع سرخ کردن هرچی روغن بریزی، همون میاد رو دیگهبا هیچ روش دیگه ای، چیزی ،به روغن تبدیل نمیشه که نه عزیزتوضیح دادم تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
asalkhnom عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 17884 موقعی که قرمه سبزی قل قل کردیه قاشق نعناخشک بریزروش نعناباعث میشه روغنابیادروخورشت من روغن زیادنمیزن ... امتحان میکنم
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 950 دقیقاااااااسبزی که خودش روغن ندارههر چی روغن موقع سرخ کردن بیشتر بریزی ، خورش روغن بیشتری در نهایت د ... نه باباامتحان کنیدمن روغن خیلی کم میریزم نعناهمون روغناروجذب میکنه میادروغذا تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4954 چرا وقتی ۱۰دقیقه اخر چندتا تیکه یخ بندازی توش روغنا میان بالا میپزی، خاموش میکنی، روغنا میاد بالا دیگهروغن با هیچی قاطی نمیشه اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
جواهرقلبم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4395 موقعی که قرمه سبزی قل قل کردیه قاشق نعناخشک بریزروش نعناباعث میشه روغنابیادروخورشت من روغن زیادنمیزن ... چه جالب ممنون واقعا . خانمی سبزیش هم سرخکرده توی فریزره یا همون لحظه سرخ میکنید
جوجه_اردک_زشت2 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 میپزی، خاموش میکنی، روغنا میاد بالا دیگهروغن با هیچی قاطی نمیشه 🥲یبار یخ بنداز تفاوتشو متوجه میشی قشنگم