2777
2789
عنوان

دوستم میگه جهزیع چیزی نمیخواد

121 بازدید | 21 پست

بچها رل.مه 

ولی خب هم خانواده ها درجریانن هم منتظر فرصتیم برای خواستگاری

مامانم داره جهزیه میخره

ولی رلم میگه که اصلا لازم نیست چیزی بخری🙄میگم ماشین ظرفشویی میگه چی چی بیخود چرا خرج میندازی رو دست مامان بابات

میگم چرخ گوشت میگه نمیخواد بخری اصلا مگر چخبره میریم در قصابی 

حتی میگه تخت نخر به هیچ عنوان چون خونمون جا نداره بعدا خونه بزرگ ساختیم خودم تخت میخرم

واقعا این مرد چه نعمتیه افتاده تو زندگیم😂😍ولی واقعا میبینم اینجوریه تعحب میکنم

بنظرتون حالا که اینجوریه منم خیلی چیزا حذف کنم؟؟فشار نیارم به خانوادم؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مثلا تخت و ماشین ظرفشویی و اسپرسوساز اینا حذف کنم؟؟

چیا دیگه حذف کنم میشه راهنمایی کنید؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خونشون جا نداره؟ مگه چقدره؟ 

والا من نظری ندارم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین قراره چه بلایی سرت بیارهبرا چه زندگی امادت میکنه😂

اصلا اینجوری نیست خودش بیشترین خرجارو میکنه برام😐

ببین قراره چه بلایی سرت بیارهبرا چه زندگی امادت میکنه😂

به نظر منم یجوریه عجیبه واقعا 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خسیسه‌ نمیفهمی ؟

ولی خودش خیلی خرج میکنه خب

تلویزیون با اون بوده بهترین و گرونترین جنس رو خریده🙄

بنظرم بخر،براخودت داری میخری خب،خانوادتم جم کردن برای همچین روزایی دیگه،برابچشون نخرن براکی بخرننامز ...

اخه مامانم باید دست تنها بخره🫠

اونم میدونه بابام نمیخره برام

ولی خساست نمیدونم

چجوری بفهمم خسیسه؟؟

2810