2777
2789
عنوان

دوستم میگه جهزیع چیزی نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
به این فکر کن دو روز دیگه تو زندگیتم هر چی بخوای برای خونه بخری بگه نه می خوایم چیکار

چجوری بفهمم خسیسه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

به نظرم شعور و درک یه ادمو میرسونه که توی این شرایط به فکر خانواده شماست 

این ادم اگر خسیس بود اتفاقا میگفت همه چیز خودت بگیر 

درک و شعور بالایی داره 

چرخ گوشت اکثرا توی خونه بیفایده هست 

خیلی وسایل واقعا فقط جنیه تزئینی پیدا میکنن و بندرت استفاده میشن 

تولد خوشبختی 💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم شعور و درک یه ادمو میرسونه که توی این شرایط به فکر خانواده شماست این ادم اگر خسیس بود اتفاقا ...

اخه اگر خسیس بود واسم کم میذاشت🥲

یا خودش بدون اینکه مامانم بگه نمیرفت تلویزیون بخره

خودش میگه دلم میخواد ساده و اروم زندگی کنیم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

2805
خسیس نیست،احتمالا مراعات مادرتو می کنهخونتون چندمتره؟

عزیزم خونه در اصل مال باباشه ۸۵متره یک خوابه میگه تخت نصف اتاقو میگیره جا کم میاد

خودش فقط ی زمین داره

اخه اگر خسیس بود واسم کم میذاشت🥲یا خودش بدون اینکه مامانم بگه نمیرفت تلویزیون بخرهخودش میگه دلم میخ ...

درک و شعور داره 

مشخصه توی خانواده درست تربیت شده

اون بیشتر به فکر پدر شما و شرایط بد و خرج و مخارج هست 

تبریک میگم شما آدم درست توی زندگیتون هست

تولد خوشبختی 💍

درک و شعور داره مشخصه توی خانواده درست تربیت شدهاون بیشتر به فکر پدر شما و شرایط بد و خرج و مخارج هس ...

ممنونم عزیزم دلگرمم کردی🫠😍