2777
2789
عنوان

قرصمو یهو قطع کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
روزی دوتا دوز ۱۰؟ نوبت بگیر به مامانت بگو قرصم تموم شده باید بنویسه برام .بدون نسخه نمیدن

اره

صدباااااار بهش گفتم اصلا اهمیت نمیده

الان الکی الکی گریم گرفته دارم گریه میکنم

ارهصدباااااار بهش گفتم اصلا اهمیت نمیدهالان الکی الکی گریم گرفته دارم گریه میکنم

عزیزم خودتو اروم کن .به خودت بگو من چیزیم نمیشه هیجی نمیشه اطرافیانمم کنارمن چیزی نمیشه . چون یهو قطع شده اینطوریه .. حتی اگه نری سراغشم بعد یه مدت درست میشه ولی دوره درمانش ۶ ماهه که خوب بشه .بعدشم کم کم قطعش میکنن زیر نظر پزشک .الانم نترس خودت زنگ بزن اصن وقت بگیر ..

فراموشی رو در اثر این قرص گرفتی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا برد یه کلردیازپکساید بخور هیچ ضرری نداره یا برد یه ورق دیگه سیتالوپرام از داروخانه بگیر تا بری دکتر هیچ قرص اعصابی رو نباید یهو ترک کنی خیلی خطر داره ممکنه حتی ایست قلبی کنی باید تیپر کنی یعنی کم کم از دوزش کم کنی

در چه حد فراموشی؟ کم کم قطع کردید یا یهو؟

من یهو قطع کردم موقع مصرف هم مرتب نمی‌خوردم بعضی روزا یادم میرفت

فراموشی نسبت ب سنم زیاد

مثلا دارم میرم بیرون دم رفتم میگم آها فلان چیزم بگیرم یادم می‌ره

یا کاری میخام کنم 5 دقیقه بعد یادم میره

اصلا نمیتونم چیزیو حفظ کنم یا تمرکز کنم روی چیزی

2805
من یهو قطع کردم موقع مصرف هم مرتب نمی‌خوردم بعضی روزا یادم میرفتفراموشی نسبت ب سنم زیادمثلا دارم میر ...

خب شاید چون درست نخوردید و یهو قطع کردید اینطوری شده😓😓 بعد یه مدت درست میشه ایشالا .

نه انقد مشکل و مشغله دارم ک این شده از آخرین مشکلاتم

نه مهمه اگه شدیده🥲 اگر وقت نمیکنید برید حداقل علتشو متوجه بشید ‌. توی اسنپ دکتر از یه روانپزشک نوبت بگیرید تلفنی بپرسید . 

الهی بمیرم برات‌..ببخشید،ولی خدا لعنت کنه این خاانواده هارو...ما بچه هارو دیوانه کردن..باورت نمیشه م ...

خدا نکنه 

حتی نتونستم بیام جواب بقیه کامنت های تاپیکم رو بدم انقدر که داشتم گریه میکردم 

الان یکم بهتر شدم اومدم جواب بدم

روانشناسمم تازه دوبار با مامانم صحبت کرده 

وای باز گریه هام شروع شد:)))

2810