2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بعد برای یه مدت خوب شدین؟

اره خوب شدم، خودم حال خودمو خوب کردم ،یادمه به موقع نماز می‌خوندم و قرآن می‌خوندم و گریه میکردم، هنوز جای اشکام روی صفحات قرآنم رو میبینم دلم به حال اون بچه میسوزه که داشته این حجم از اضطراب رو تحمل می‌کرده و تنها امیدش خدا بوده...واقعا خدا کمکم کرد اما من نمک نشناسی کردم و ازش فاصله گرفتم و نماز و گذاشتم کنار

دقیقااا وقتی میخوام یه کاریو شروع کنم همش یه حس دلهره بد دارم که الان فلان جا میرم میگن تو بدرد ما ن ...

منم دقیقا  خیلی جاها که اینجوری میشرو کلا نمیرم انقدر که میترسم ازینکه حتی تو ذهنشون بم بخندن یا بگن این بده

اره خوب شدم، خودم حال خودمو خوب کردم ،یادمه به موقع نماز می‌خوندم و قرآن می‌خوندم و گریه میکردم، هنو ...

نمیدونم شاید راهش اعتماد به خدا باشه

بعد با خودم میگم اونهمه ادمی که به درگاه خدا التماس میکنن اما میمیرن چی

و بیشتر میترسم

و بیشتر استرس میگیرم

اره خوب شدم، خودم حال خودمو خوب کردم ،یادمه به موقع نماز می‌خوندم و قرآن می‌خوندم و گریه میکردم، هنو ...

جدی یعنی اول هم همین کارو گردین وقتی خوب شدین نماز و ول کردین

2810