2777
2789

دلتنگم دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است کجایی مامان مگه نمیگفتی طاقتم نمیاد صداتو نشنوم نبینمت کنارم نباشی کجایی مگه نمیگفتی هیچوقت تنهام نمیزاری الان که من تک و تنها و غریبم تو کجایی تو کجایی ببینی که هیچکسو ندارم هییی مادر 😔😔😔😔

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارحمتش کنه ......چرا فوت شدن؟

چی بگم دنیا دست به دست هم داد که مادرمنو ازمن بگیره

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

2805

وابستگی خیلی سخته توروخدا وابسته نباشید 

الهی بگردمنمی‌دونم چی بگم غم عزیز سخته مخصوصا مادرولی زیاد غصه خوردن و گریه کردن روح اون شخص رو آزار ...

کمرمو شکست من نابود شدم من مردم 

غم از دست دادن مادر خیلی سخته بمیرم براتالهی خدا بهت صبر بده خدا بیامرزدشون

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه برام دعا کنید حالم خوب نیست😔🖤

متاسفم عزیزم روح مامان قشنگت شاد💔🥺

ممنون خواهرجان 

خدا رحمت بکنه عزیزم و صبر بهتون بده.‌برا شادی روحشون امروز که روز پنج شنبه هست  ،حمد و سوره میخونم .‌فقط سعی کن صبوری بکنی و راضی باش به رضای خدا ، ناراحتی زیاد بکنی روح اون مرحوم هم ناراحت میشه از ناراحتی عزیزش . 😔😔🖤🖤

ممنون خواهرجان

عزیزم هر کسی یه روزی عمرش تو این دنیا تموم میشه من میگم مرگ هم یه بخش از زندگی هر کسیه باید به این بخش از زندگی آدمها یعنی مرکشون هم احترام گذاشت شاید مرگ یه موهبت باشه ما چمیدونیم شاید عزیزان از دست رفته هم برای جدال ما با زندگی ناراحت باشن 💔

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍