2777
2789

اینقدر بدم میاد رفته خونه مادرش کلید خونه رو جا گذاشته اومده یکساعت پشت در مونده 😏

دروغ میگه تو ماشین مونده بعد مادرش زنگ زد گفت اینجاست من دوست ندارم کلید خونم دست خونه مادرشوهرم باشه چون خیلی آدم بدیه و منم قطع ارتباطم باهاش

شوهر منم همه جیک و پوک مسائل زندگی منو به مادرش میگه🙄

حالا من هیچی از اونا نمیدونم...

مثلا این‌همه سال گذشته ازدواج کردیم هنوز یه سری لباساش خونه ی مادرشه ... عقم گرفت دیگه از این همه وابستگی مرد 37 ساله ی بچه... بترکی الهی مرد

شوهر🐶 منم خیلی بچه نه نه هست ازش نفرت دارم ولی کلید خونش باشه بد نی برا مواقع ضروری

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شوهر منم بچه ننس من که دیگه کم آوردم حتی تا پوزیشن رابطه رو هم به مادرش میگه 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
از کجا بفهمیم ی مرد بچه ننه‌اس و زنش نشیم ؟

حتما مشاوره برید قبل ازدواج 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
از کجا بفهمیم ی مرد بچه ننه‌اس و زنش نشیم ؟

ببین باید آنالیز کنی قبل ازدواج... مردی که 8 تا جمله ش 7 تاش مامانشه،،، مردی که مادرش مدام بهش زنگ میزنه مردی که دلسوزی برای مادرش داره قطعا بچه ننه ست ... و همچنین مادرش مهرطلبه یعنی مادرش دنبال توجه ی پسرشه

ببین باید آنالیز کنی قبل ازدواج... مردی که 8 تا جمله ش 7 تاش مامانشه،،، مردی که مادرش مدام بهش زنگ م ...

اگ مردی مثلا تعریف مامانشو بده چی؟

بگه عاشقشم 

عاشق دستپختشم 

نگرانش شی بگه مامانمم نگرانم شدد کلی 

اینا بچه ننه بودنه یا عشق ب مادره؟

سرررررررر جدتون لایک نکنید
شوهر🐶 منم خیلی بچه نه نه هست ازش نفرت دارم ولی کلید خونش باشه بد نی برا مواقع ضروری

ببین میدونی چیه من اصلا به مادرش اعتماد ندارم... فک کن مادری که ماشین پسرشو میگیره میده به دخترش مطمئن نیست 

2810