2777
2789
عنوان

یه پسر بهم گفت موش بقولت😊

112 بازدید | 14 پست

بچه ها من توی گروه کاری عضو هستم  بعد یه کاربر پسر هست مربوط به کار های فنی و ایناست بعد چون خیلی حالیشه و بلده همه دختراااااا باهاش چت میکنن روش کراشن اوق 

بعد این پسره هم حالا کاری باهاشون نداره ولی گرم میگیره ولی نه اونقدر بازم ولی یه تیکه کلام داره به همه دختر ها میندازه هی میگه موش بقولت موش بقولت دخترا هم همه ذوووققققق وای نه ما تو دهن آقا موش جا نمیشیم 😐😐😐😐 حالم بهم میخورههه دخترا حیا ندارن خجالت نمیشکن مگه بچن  آخه هوف 

بعد الان من یه سوال فنی ازش پرسیدم جوابمو داد منم تشکر کردم به منم گفت موش بقولت 

این چه طرز برخورد با منه الان فکر میکنه منم خوشم اومده چی بگم جلو همه اون شخصیت مغرورش که فکر میکنه همه عالم ادم براش میمیرن بریزه بهم 

خیلی هم بی ادب نباشه بندازنم بیرون چون من یه کاربر سادم

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍

اگه واتساپ یا تله، پیامش رو یه ری اکشن بزن تا بفهمه خوشت نیومده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تلگرام ولی ری اکشن نمیشه زد برای این گروه

پس با این حساب کافیه هیچی نگی میفهمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
تو دهن آقا موشه جا نمی‌شیم ؟!جرررر😂😂😂😂

به خدا تازه یه چیزای دیگه هم میگن 

حیا ندارن واقعا دختر های امروزی پسر رو قورت میدن 

وای نه ما میتلسیم 😐😐

من چی بگم ؟

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
به خدا تازه یه چیزای دیگه هم میگن حیا ندارن واقعا دختر های امروزی پسر رو قورت میدن وای نه ما میتلسیم ...

ما میتلسیم!؟!؟!🤣🤣🤣

خدایا منو سوسک کن😆

پسره لامصب داره کیف میکنه ها

وسط دخترا نشسته لعنتی😂

پس با این حساب کافیه هیچی نگی میفهمه

ببین یه سری ها هم هستن هیچی نمیگن اونم اصلا براش مهم نیست کلا واکنش طرف 

یعنی چه خوشت بیاد چه چیزی نگی اون براش مهم نیست 

ولی من میخوام بهش بفهمونم درست صحبت کنه !!

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
ببین یه سری ها هم هستن هیچی نمیگن اونم اصلا براش مهم نیست کلا واکنش طرف یعنی چه خوشت بیاد چه چیزی نگ ...

پس بهش بگو ترجیح میدم در ارتباط رسمی این جملات استفاده نشن، یه همچه چیزی

2810