2777
2789
عنوان

شما خوشگلترین یا هم عروستون

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 88 پست

تو یه سطحیم 

البته بخت اقبال اونا بهتره و بالاتره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مداوم نمیزنم گلم ماهی دو بار اما سفید اب اینجوری نیست من مامانم الان چهل سالشونع اما صورت و دستاشون ...

فکر میکنم شما ارثی سفید هستین 

منم سفید آب میزنم ولی مثل شیر برنج نمیشم سفید معمولیم

2805
اصلا دلم نمیخواد از خودم تعریف کنم ، اما همه میگن من از ۲ تا جاری هام خوشگلترم، البته سنن هم ازشون خ ...

چه خوب ما تقریبا هم سنیم با آرایش من شاید ازشون خوشگلترم ولی بدون آرایش پوست اونا برق میزنه مثل کف دسته گونه هاشونم همیشه قرمز

وقتی میری حموم استفاده میکنی؟چقدرروصورت بایدبمونه ؟لطفا بگین

هر وقت دوست داشتی 

من ماهی دوبار میزنم 

هر دو هفته یک بار 

نصف یک سفید اب رو بریز تو کاسه 

با هر چی تونستی پودرش کن با دست یا کوشتکوب 

بعد دو سه قاشق گلاب بریز روش 

با دست قاتی کن 

بزن به صورتت 

فقط قسمت دماغ یا جایی که جوش سر سیاه داری رو محکم تر بکش تا برن همشون 

بلا فاصله وقتی کاساژ دادی حدودا پنج الی ده دقیق مداوم ماساژ بده 

وقتی با اب سرررد صورتتو شستی 

بلا فاصله تو دستت گلاب سرد بریز 

گلاب که تو یخچال داری رو بیار بریز تو دستت بزن به صورتت دوتا مشت کافیه 

با دستمال کاغذی خشک کن و بعد آبرسان بزنن

تمام 

ماهی دوبار بیشتر توصیه نمیکنم 

ضد افتاب همیشه بزن بی رنگ 

و بعد از حموم قبل اینکه بیای بیرون صورتتو اب سرد بزن 

یا در طول روز 

کلا اب سرد برای پوست خوبع :))

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

چجوری با گلاب قاطی میکنی؟

توضیح دادم خوشگلم

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

2810