2777
2789
عنوان

شما خوشگلترین یا هم عروستون

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 88 پست
دقیقا من پوستم عالیه ولی اونا مثل شیر برنجن چگونه هاشون همیشه قرمز خدادادی

اره جالبه اما من سفید معمولی ام تقریبا ولی بدنم از صورتم یه درجه روشن تره 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

فکر میکنم شما ارثی سفید هستین منم سفید آب میزنم ولی مثل شیر برنج نمیشم سفید معمولیم

ارثی هست اما زیادی سفید خیلی خوب نیست دیگه 🥲😂🤦🏼‍♀️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی دوبار اوکیه ولی نه بیشتر،پوست صورت حساسه

درسته من خودم طبق نظر سه تا مشاور پوست اینکارو میکنم که از دوستانم هستن و روتین پوستی دارم :)

اره ،چند ساله جاری هستیم دریغ از یه کدورتولی خب خانواده شوهر بچه هامونو مقایسه می کنن،خودش دختر خوبی ...

چقدر خوب که باهم خوبین ..من خودم قبول دارم جاری هام خوشگلن ولی ذاتشون خرابه یکیشون با شوهرم رابطه داشت از اون موقع افتادم تو دور مقایسه قبلش خیلی خودمو دوست داشتم الان همش حس میکنم یه چیزی کم دارم

2805
ارثی هست اما زیادی سفید خیلی خوب نیست دیگه 🥲😂🤦🏼‍♀️

فعلا که همه به به وچه چه میکنن مخصوصا اطرافیان ما عاشق سفید شیر برنجی هستن 

شانس غیر این دوتا  اطرافم هیچ کس پوستش اینقدر سفید نیست

فعلا که همه به به وچه چه میکنن مخصوصا اطرافیان ما عاشق سفید شیر برنجی هستن شانس غیر این دوتا اطرافم ...

چقدر بد 

نه سفیده سفیده 

نه تیره تیره 

زیبایی توی پوست معمولیع

یاخدا ،راست میگی،شوهرت چقدر بی غیرته

ادعای غیرتش میشه ناجور اینقدر مغروره تازه طلب کار هم هست  البته این قضیه مال چند سال پیشه الان دیگه باهاشون ارتباطی نداریم ولی من هیچ وقت اون آدم سابق نشدم...

2810