2777
2789
عنوان

مجبردم و از نوک سینم شیر میاد😢

307 بازدید | 55 پست

حدود ی ماه پیش دیدم از نوک سینم ترشحات شیر مانند خارج میشه (مجردم) و هنوزم میشه

رفتم دکتر برام ازمایش هورمونی نوشت ولی باید ۴ آبان پریود میشدم ک هنوز ۱ آذره نشدم

ازمایشای هورمونی باید تو پریود انجام بشن حتما 

امپول پروژسترونم زدم ۱۰ روز پیش ولی پری نمیشم

پشت هم صورتم داره جوش میزنه و جاشم نمیره مطمعنم ب خاطر هورموناس سابقه جوش نداشتم

خانوما چیکار کنم دیر نشه واسه آزمایشه خیلی میترسم 😢معلوم نیس کی پریود شم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

عفونت داری؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

هورمون پرولاکتینت خیلی بالاااس 

حتما پیگیر شو

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اون شیر نبوده که خارج میشه از نوک سینت 

شنیدم حجامت تاثیر داره رو پریود شدن اگه میتونی برو برات حجامت کنن دلیل حجامت کردن رو هم بگو به کسی که اینکارو می‌کنه البته اگه کلی زعفران خوردی و جواب نگرفتی اینکارو کن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
هورمون پرولاکتین ت رفته بالا

میدونم

برام سونو سینه هم نوشت ی کیست کوچولو داشت ک گفت مشکلی نیس

ولی ازمایش هورمونیا باید تو پریودی انجام داد چیکار کنم

احتمالا هورمون پرولاکتین توی بدنت بالاست

مجرد و متاهل نداره عزیزم

استرس رو کم کن

فکر کنم ازمایش هورمون روز سوم چرخه باید باشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

منم میخواستم بگم پرولاکتین بالاعه

میدونم و خطراتشم خیلی زیاده 😢شاید چند ماهی میشده اینجوریم ولی من ی ماهه فهمیدم

احتمالا هورمون پرولاکتین توی بدنت بالاستمجرد و متاهل نداره عزیزماسترس رو کم کنفکر کنم ازمایش هورمون ...

میدونم ولی مشکل من اینه پریود نمیشم

2810