2777
2789
عنوان

مجبردم و از نوک سینم شیر میاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 55 پست
اون شیر نبوده که خارج میشه از نوک سینت شنیدم حجامت تاثیر داره رو پریود شدن اگه میتونی برو برات حجامت ...

زعفرون بخورم هورمونام ب هم نمیریزه؟

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هس؟

هورمون شیر 

باید زمان شیردهی ترشح بشه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

2805

تنبلی تخمدان دارید

هورموناتون تنظیم نیست 

پرولاکتینم بالاست

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

زعفرون بخورم هورمونام ب هم نمیریزه؟

زعفران و دارچین و چیزای گرم مثل زنجبیل خوبه برای پریود شدن اگه پریود نمیشی زعفران بخور نه به هم نمیریزه اگه زعفران و این چیزا تاثیر نداشت حجامت کن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
تنبلی تخمدان داریدهورموناتون تنظیم نیست پرولاکتینم بالاست

تنبلی تخمدانو از کجا باید متوجه شد؟

من سونو شکم و لگن داشتم چیز خاصی نوشته نبود

میدونمبرام سونو سینه هم نوشت ی کیست کوچولو داشت ک گفت مشکلی نیسولی ازمایش هورمونیا باید تو پریودی ان ...

عزیزم درکت میکنم که ناراحتی 

اما تنها کاری که میشه کرد 

اینه انقد صبر تا پریود بشی 

بعد سریع بری برای آزمایش 

یه سوال وزنت بالا نیست؟

زعفران و دارچین و چیزای گرم مثل زنجبیل خوبه برای پریود شدن اگه پریود نمیشی زعفران بخور نه به هم نمیر ...

دلم نمیخاد جای حجامت رو بدنم بمونه

کبدم داغون نشه اینایی ک میگیو بخورم😂😅

عزیزم درکت میکنم که ناراحتی اما تنها کاری که میشه کرد اینه انقد صبر تا پریود بشی بعد سریع بری برای آ ...

ن گلم لاغرم هستم

تنبلی تخمدانو از کجا باید متوجه شد؟من سونو شکم و لگن داشتم چیز خاصی نوشته نبود

اخه گفتید پریود نمیشید و عقب میوفته .. اگر سونو دادید و ننوشته فولیکول ریز دارید و pco پس تنبلی ندارید

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810