2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به نظر من چون تولده بعد شام یا قبلش کیک و مخلفات هست شام زیاد سنگین نزار و چند نوع نباشه

مثلا فقط زرشک پلو باشه یا فسنجون یا قرمه سبزی 

برای تولدش کنار کیک میتونی ژله درست کنی که دیه تو سفره نیاری

کنارش فینگر فود باشه دیه بسته به سلیقت میتونه میمی پیتزا، سمبوسه، کشک بادمجون داخل تارت، مینی برگر و... باشه

تولدشون هم مبارککک

توی تولد دخترم ،نظر من این بود ک غذا خورش و پلویی مناسب تولد نیست برادرم گف میخواستی بدون خرج تولد بگیری بعد چیزایی که آماده کرده بودم اینا بود سالادپاستا،سالادالویه،کشک بادمجون،بورک گوشت،رول کالباس و پنیر چدار،سمبوسه و فلافل.یعنی قشنگ دو برابر زرشک پلو هزینه داشت ولی انگار به چشم بعضیا نمیاد

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی تولد دخترم ،نظر من این بود ک غذا خورش و پلویی مناسب تولد نیست برادرم گف میخواستی بدون خرج تولد ب ...

درسته واقعا ، ایرانیا عادت دارن تو مجلس زرشک پلو و قورمه سبزی و چلوگوشت بخورن. بعضیا نوشتن آش و کشک بادمجون بده، اینارو درست کنم مسخره فامیل میشم. فامیل ما مرغ و گوشت و برنج نخوره انگاری توهینه بهش