2777
2789
عنوان

تاحالا حسرت حموم تو دلتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو گاز ابو گرم کن

برای بچها گرم میکنم ولی خودم سختمه ولی چاره چیه تااخرشب گرم میکنم میرم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
2805
برای بچها گرم میکنم ولی خودم سختمه ولی چاره چیه تااخرشب گرم میکنم میرم

زندگی عادلانه نیست دیگه یکی مثل شماست یکی هم تو هر طبقه ی ویلایچند صد متریش سرویس کامل و آشپزخونه و همه   داره هعییی

ببین رو گاز خیلی سخته فعلا از یه جا کتری برقی یا چای ساز جور کن اینجوری زود تر جوش میاد 

از ته دلم دعا میکنم خدا بهت کمک کنه 

یه کار عالی پیدا کنی و اینده خوبی برا خودت بسازی 

زندگی عادلانه نیست دیگه یکی مثل شماست یکی هم تو هر طبقه ی ویلایچند صد متریش سرویس کامل و آشپزخونه و ...

خواهری من بعد ۱۸سال زندگی وآزار واذیت به اینجا رسیدم خیلی برام سخته خیلی

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ببین رو گاز خیلی سخته فعلا از یه جا کتری برقی یا چای ساز جور کن اینجوری زود تر جوش میاد از ته دلم دع ...

ممنون گلم از دعای قشنگت .میگن دعای غریبه گیراس ومن بهش امید دارم 

خوب چرا آمدی تو خونه ای که آب گرم کن ندارن برو حمام عمومی

از مجبوریخونها خیلی گرون بودن اومدم خونه کلنگی

2810