2777
2789
عنوان

تاحالا حسرت حموم تو دلتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 54 پست
من باید برم حمام خیلی کثیفم ولی به زونا مبتلا شدم متاسفانه و نمیشه تا خشک شدن دانه ها برم حموم

انشالله به حق این ایام فاطمیه هرچه زودتر حالتون خوب میشه.برا منم دعا کن خدا برام معجزه کنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اجاره میدی؟؟ اگ اجاره میدی ابگرمکن بگیر از اجاره ت کم کن اگ پول پیش دستش داری ابگرمکن بخر از پول پی ...

خودصاحب خونم همینو میگه اخه من ۶میلیون از کجابیارم بدم ابگرمکن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه مامانی کسی برین حموم

دوره عزیزم یک ساعت راه .رفت وبرگشت۶۰۰هزار کرایشه ۵ماه هیجا نرفتم

انشالله به حق این ایام فاطمیه هرچه زودتر حالتون خوب میشه.برا منم دعا کن خدا برام معجزه کنه

ان شاءالله خداوند درهای خیر و رحمت رو به روی شما و عزیرانتون باز کنه . برای لچه هام دعاکنید سلامت باشن

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
2805
خودصاحب خونم همینو میگه اخه من ۶میلیون از کجابیارم بدم ابگرمکن

قسطی نمیتونی بگیری؟ خیلی حاها قسطی میدن کارت یارانه دستشون بده هرماه کم کنن  ابگرمکن کوچیک بگیر یا دست دوم ارزون هم پیدا میشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
راست میگی شاید نباشه خونه مادری یا خواهر خوبه بری از دوست دارایشالله صابخونه بشی اینا بشن خاطره برات

خواهر که ندارم ومادرم دوره.

میدونی چیه وقتی یکی بهم میگه این روزا میشه واست خاطره اشک توچشام جم میشه یعنی میشه این روزا تموم بشن

ان شاءالله خداوند درهای خیر و رحمت رو به روی شما و عزیرانتون باز کنه . برای لچه هام دعاکنید سلامت با ...

چشم حتما

قسطی نمیتونی بگیری؟ خیلی حاها قسطی میدن کارت یارانه دستشون بده هرماه کم کنن ابگرمکن کوچیک بگیر یا د ...

قسطی میدن ولی ن پول پیش دارم ون دیگه توان پرداخت قسد جدید .خودتم تمام این فکراهارو کردم تنها امیدم خدامعجزه کنه وی کاری بهم زنگ بزنن وبتونم بخرم

بخدا اگه نزدیک بودی میگفتم بیا خونه ما حمام چون منم قبلا مث شنا بودم میفهممباهمسایه راحتی بهشون بگی؟

چقدشما مهربونی.ن عزیزم باکسی درارتباط نیستم یک ساعت پیش بشکه برداشتم برم ابگرم بگیرم دوبار رفتم تادر همسایه وبرگشتم اصلا روم نمیشه

2810