2777
2789

مادر شوهرم یه بی احترامی بهم کرده بود و ما قهریم 

بعد امروز من اومده بودم خونه خودمون که کنار خونه مادر شوهرم است یعنی چسبیده بهم 

بعد شوهرم چند بار می‌گفت دستشویی داشتی بریم خونه مامانم

منم گفتم نه اگه یه موقع لازم بود میرم خونه دوستم 

ولی شوهرم هی می‌گفت بریم خونه مامانم دستشویی داری 

دستشویی خونه ما آب قطع بود 

بنظرتون همسرم به فکر منه یا میخاد منو مادرشو آشتی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پشیمونی قهری؟

نمیگم کارم اشتباه بود کاملا‌حق داشتم اما همسرم و‌پسرم به اتیش اختلافات ما‌سوختن و‌من ناراحتم همیشه به همسرم‌میکم باید وقتی من حد و مرز میزاشتم رعایت میکردی تا اینجوری نشخ

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نمیگم کارم اشتباه بود کاملا‌حق داشتم اما همسرم و‌پسرم به اتیش اختلافات ما‌سوختن و‌من ناراحتم همیشه ب ...

دقیقا منم بخاطر همسرم دلم میخواد آشتی کنم ولی اصلا نمیتونم حضور مادرشو جایی تحمل کنم خیلی دلمو شکست بهم گفت تو حروم زاده ای و شیر حروم خورده ای

دقیقا منم بخاطر همسرم دلم میخواد آشتی کنم ولی اصلا نمیتونم حضور مادرشو جایی تحمل کنم خیلی دلمو شکست ...

من میدونم‌چی مسگی اتفاقا منم خواه. شوهرم بهم گفت حیون بااینکه درحقش خواهری کردم‌اشتی کن اما یادت باشه مادرشوهره هیچ‌وقت زیاد حرف نزن سلام‌و‌علیک همیشه ام یه بخش کمی کار انجام بده که منتی سرت نباشه من برگردم به عقب رفت و امد میکنم اما با خواهرشوهرم سنگین رفتار میکنم‌تا هربار میزم رفتار زشتش با سنگینی رفتار من بهش یادآوری بسه

برسه روزی که منم تیکر بزنم