2777
2789
عنوان

بازم خداروشکر که شوهر دارم وگرنه الحمدلله

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا چند تا تاپیک قبلترش همین بود موضوع . گفته بود برم بهش بگم چرا شوهر نمیکنی سنت میره بالافک کنم ...

خودش تحصیلات نداره یا تحصیلاتش کمه.  احتمالا از زندگیش راضی نیست و... حسادت میکنه همین حسادت. وگرنه خودش میدونه شوهر کردن دستاورد نیست شایدم الان پشیمونه از ازدواجش. ولی معمولا این حرفا از سر حسادته

2805
شک نکن یکی از نزدیکانش دکتری روانشناسی گرفته و شوهر نکرده و مستقل و موفقه ایشون هم حسودی میکنه😂

مطمئنم خودش مجرده و در حسرت شوهر😂

تو یکی از تاپیکاش با کاربری دیگش گفته شوهرش جراح قلبه و کانادا هستن

خودش تحصیلات نداره یا تحصیلاتش کمه. احتمالا از زندگیش راضی نیست و... حسادت میکنه همین حسادت. وگرنه ...

خدا به همین وقت و ساعت مبارک برا همه ی جوونایی که قصدشونازدواجه ، ازدواج نیک قسمت کنه . هر کیم که متاهله و زندگیش خوب نیس حال دلشونو عالی کنه و خوشیختی برا همه باشه . 

تو همین تاپیک اسم کاربریهاشو گذاشتم کلا آدم سمیه و چنتا کاربری همزمان داره

یکیشون رو چک کردم تو صفحه اول تاپیکاش گفته خدا رو شکر مجردم 

بالاخره مجرد یا متاهل😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
2810