2777
2789
عنوان

از سم ترین خاطرات دوران کودکی

229 بازدید | 35 پست

من میگم شماهم بگین 

تولدم بود کل فامیلای پدری و مادری دعوت بودن  منم یه پیراهن خوشگل پوشیده بودم  نشسته بودم  پشت کیک و عکس میگرفتم تو عالم بچگی و شادی خودم بودم اومدن منو بردن داخل اتاق لباسمو دادن عمم که هم سن وسال خودم بودم پوشید بماند که من رفتم لباس قدیمی تر و تکراری  پوشیدم و اون پیراهنی که جدید بود پوشید 

مامانم بعدا گفت مامانش گفته باید اون لباس تن دخترتو بدی دختر من بپوشه(دخترشو با یه لباس مشکی اورده بود ) البته عمه ناتنی هست 

😁😁😁😁😁خاطره تلخ دوران کودکی

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ، مادرت چرا قبول کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تابحال با ادمای شر و لجباز گیر افتادین که فقط بگین ساکت بشن و مجلسم بهم نریزه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

یه تیکه سیب گندیده لهیده رو زمین بود مادربزرگمم مهمون داشت یه دختر همسن من

من فک کردم اومده پی پی کرده رو فرشمون

داد زدم گفتم بهارهههه پی پی کرده اونم گریه میکرد میگفت بخدا من اینکارو نکردم بعد مامانم بردتم تواتاق زد تو دهنم گفت اون سیبه مهمونن زشته ابرومونو بردی😂

اونام ناراحت شدن رفتن فامیلای نامزد خالم بودن خیلیییی جلوشون زشت شد

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خونه بودیم که یهو دیدیم خونه ما داره آتیش میگیره،حدود۳سالم بود

چه سخت

یه تیکه سیب گندیده لهیده رو زمین بود مادربزرگمم مهمون داشت یه دختر همسن منمن فک کردم اومده پی پی کرد ...

😁😁😁 ازدواج بهم نزدی که ؟

تابحال با ادمای شر و لجباز گیر افتادین که فقط بگین ساکت بشن و مجلسم بهم نریزه

شر باشه ، یه جاهایی دیگه طرف باید سفت جلوی آدمی بی منطق زورگو بایسته! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
😁😁😁 ازدواج بهم نزدی که ؟

ای کاش بهم میزدم

شوهرخالم خیلی ادم آشغالیه😂😂😂😂

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دهه شصتی مادرهای بی سیاستی بودن و برای مردم زندگی میکردن

مادر من خیلی کوتاه اومده همه سوارش شدن  البته مقصر پدرم بوده که حمایت نکرد بقول مامانم چه دیوار چه خانوادش فرقی نداره

دکتر بازی با پسر عموم وای خداااا خداکنه اون یادش رفته باشه🥲

چیکار میکردییین

2810