2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ممکنه بیاد و… کمککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 54 پست

مهمون یه روز...

۲ روز...

۳ ماه اخه؟🥲

اون دیگه مهمون نیست قطعا صاحبخونه حساب میشه. دنبال یه جای دیگه برا خودتون باشید از الان🙃

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام ازش ایراد بگیر دیدی ول کن نبود نادیدش بگیر وقتی حرف میزنه خودتو به یه کاری مشغول کن وسط حرفاش ب ...

اون اندامش خوبه 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
من بودم اجازه نمیدادمسه ماهههههه یه عمره بره خونه اجاره کنه

گیر آوردن دیگه مارو 🥺 جالبیش اینه چیزی هم بگم شوهرم بدش میاد

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
2805
والاما یک ساعت میخواییم بریم خونه زن داداشم داداشم میگه اول ببینم زنم راحته یا نه

🥲🥲🥲

خونه داداششع ،دوست داره بیاداما این سه ماه جز عمرت حساب نمیشهخدا صبرت بده،شوخیدم من و نزنید فقط

بخدا خیلی سخته بچه هم داره کوچیکه انقد شلوغههههه😭😭

خودشم اذیت میشهخونتون چند خوابس؟

3خوابه اخه ی ماه دیگم مادر شوهر میاد دیگه جهنم میشه بخدا چپ نگا کنی میپره بهت

گیر آوردن دیگه مارو 🥺 جالبیش اینه چیزی هم بگم شوهرم بدش میاد

۳ماه زمان کمی نیست 

از الان کارای خونه تقسیم‌کنید 

ی وقتایی حوصله نداشتی بگو‌شوهرت غذا از بیرون بگیره

چرا میان اخه؟راه ندارن نیاد؟مسافرخونه اینهمه هست بقیه چکار‌ میکنن؟

اگر شوهرت میتونه بگو هغته ای چندبار از بیرون بگیرید غذا 

خودتم زیاد اذیت نکن گاهی غذای ساده مثل تخم مرغم بذار یا نون ماست چون سه ماه بخوای شبانه روز کار کنی در حد مهمون خیلی خسته میشی

شوهرش کمه خودشم میخاد بیاد؟بی فکر

اره اخه اخلاقشم سگیه دوروعه.  همش بهم میگه خیلی چاقی اصلا خم نشو چیز برداری

رانت خیلی بزرگه. این فلانه‌ اون بهمانه

2810