2777
2789
ببخشید کدام رشته های تجربی ، آینده شغلی بهتری داره ؟ پسرم را دهم تجربی ثبت نام کردم ولی پشیمونم

هر رشته ایی که بره اگه توی رشته خودش تخصص داشته باشه و حرفه ایی باشه قطعا جواب میگیره ... علاقه پسرتون تو کدوم زمینه س ؟ چرا پشیمونید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر رشته ایی که بره اگه توی رشته خودش تخصص داشته باشه و حرفه ایی باشه قطعا جواب میگیره ... علاقه پسرت ...

اصلا علاقه خاصی به هیچ رشته شغلی نداره .  رشته تجربی رقابت بیشتر و قبولی اش سخت  تره  به همین علت پشیمونم . به نظرتون الان می تونم تغییر رشته بده . دهم هست ؟ 

2805
اصلا علاقه خاصی به هیچ رشته شغلی نداره . رشته تجربی رقابت بیشتر و قبولی اش سخت تره به همین علت پش ...

بله البته ... اگه میدونی علاقه نداره حتما زودتر برای تغییر رشته اقدام کنین ... میتونم بپرسم علاقه آقا پسرتون تو چه زمینه ایی هست ؟

رشته گفتار درمانی بهتره یا فیزیوبرای افتتاح کلینیک

گفتار درمانی راحت تر میتونین مطب بزنین هم هزینه کمتر میخواد هم زمان کمتر ... و البته که درآمد فیزیو خیلی خیلی بالاتر هست ... ولی هر دوتا بستگی داره چقد مهارت و سابقه داشته باشین برای میزان درآمد 

بله البته ... اگه میدونی علاقه نداره حتما زودتر برای تغییر رشته اقدام کنین ... میتونم بپرسم علاقه آق ...

خودشم نمی دونه . ریاضی اش خوبه . سردرد های میگرنی شدید داره یه کم خجالتی و کم حرف هست اونقدر تیز و زرنگ نیست چشماش ضعیفه  . کاری که توان بدنی بالا احتیاج داشته باشه نمی تونه انجام بده.  به خاطر همین شرایطش نمی دونم کدوم رشته بهتره براش؟ 😭😭

خودشم نمی دونه . ریاضی اش خوبه . سردرد های میگرنی شدید داره یه کم خجالتی و کم حرف هست اونقدر تیز و ز ...

میدونه یا رشته که راحت تر هس براش رو بره و به فرهنگیان فک کنه بشدت به پسرتون پیشنهاد میدم مخصوصا اینکه پسرها با رتبه های بالاتری نسبت به دخترا میتونن فرهنگیان قبول شن

میدونه یا رشته که راحت تر هس براش رو بره و به فرهنگیان فک کنه بشدت به پسرتون پیشنهاد میدم مخصوصا این ...

خیلی عصبیه . تحمل بچه ها را نداره . پسر من خیلی باهوش بود تموم معلم های مدرسه اش می گفتند المپیاد های جهانی رتبه می آورد ولی ... یه مشکلی پیش اومد که همه چیز تموم شد 😭 الان شب و روز فکر آینده اش هستم . 

خیلی عصبیه . تحمل بچه ها را نداره . پسر من خیلی باهوش بود تموم معلم های مدرسه اش می گفتند المپیاد ها ...

حتما حتما با یه روانشناس صحبت کنین .... باید مشکل پیش اومده رو رفع کنین نگران نباشید خدابنده همه چی درست میشه